Världens sötaste!

Har varit och hälsat på min lilla bebis idag. Sötare tös får man leta utan resultat efter!

Upp på väggen.  Om man försöker klättra då?  Lillan bidde trött.

Längar sååå tills min lilla flicka kommer hem!

Övrigt som har hänt idag då? Inte så mycket, har adventstökat lite här hemma. Efter missebesöket åkte vi hem till mormor och morfar som bjöd på glögg, pepparkakor och lussekatter. Myspys! ^^


Nu ska jag fortsätta med mitt julpyssel!
Ciao!

Kebabpizza!

Min rester från igår får bli dinner idag.
Såg för övrigt Saw 5 igår. Helt ok, men jag ville ha mera blod och gore. Mycket mera sånt till nästa gång, tack! Har jobbat idag också. Fick gå upp klockan åtta imorse, och det var inte direkt kul. Har nämligen sovit max tre timmar i natt. Detta beror på följande:

1. Mina grannar är störda i huvudet.
2. Mina grannar är störda i huvudet.
3. Mina grannar är störda i huvudet.

Så nu vet ni. Jag vet inte vad i helvete dom höll på med, men dom gapade och skrek och sjöng och spelade musik och möblerade om HELA JÄVLA NATTEN! Tror att dom gick och lade sig när jag gick upp. Tänkte att jag skulle ha fest imorgon då, när jag vet om att gubbjäveln ska upp fem nästa dag. Who's laughing now?
Ohh!
Har glömt berätta att jag ska och hälsa på min lilla bebis imorgon! Kameran kommer att följa med, och kommer att användas flitigt!


Nu blir det middag!
Ciao!

Urscha, min nacke!

Äntligen har man då fått sig lite sovmorgon. Behövde jag faktiskt. Men satan-i-gatan vad ont jag har i min nacke! Kan inte ha legat i en särskilt bekväm pose i natt. Drömt en jävla massa wierda mardrömmar också. Om en milkshake innehållandes fiskpinnar och vitlök bland annat. GUD FÖRBJUDE! Sen drömde jag en seriös mardröm också, en sån som man vaknar skrikandes av. Jag vaknar skrikandes och med världens panikångest och cellskräck. Inte kul. Inte kul alls.

Idag ska jag in till stada och inköpa diverse julklappar hade jag tänkt. Ska även till KappAhl och skämma bort mig lite. Eller ja, mycket. Sen kommer Tina hem till mig en liten stund för att fika, och ikväll ska jag hem till Emme och kolla på Idol och dricka lite vin. Kanske något annat också, har inte planerat såpass ännu.


Nu blir det frukost!
Ciao!

Galna, jävla människor!

Butiken öpnnades idag. De 100 första kunderna fick 100 kr att handla för. Så ställer dom en höggravid tjej att dela ut dom. Cp-kunderna armbågade henne i magen. STÖRDA MÄNNISKOR! För övrigt har dagen varit helt okej. Massa folk som frågat en massa saker, både normala och onormala frågor. En gammal tant kom fram till mig och ville ha hjälp med sin mobil t.ex. Så idag har jag fått leka tech-support också >.<

Såg precis på IMDB att filmen Marley & Me går upp på bio i februari. Jag stör mig fortfarande något helt jävla enormt på att dom har satt två såpass, enligt mig, oseriösa skådespelare i huvudrollerna. Boken fick mig att gråta störtfloder, jag tror knappast att Jennifer Aniston och Owen Wilson kan göra samma sak. Och tro mig, man VILL gråta störtfloder. Har man ett hjärta, så gör man det. Hursom så ska jag se filmen, jag vill ge Jen och Owen en chans att bevisa för mig, och alla andra så klart, att dom kan göra seriösa filmer.

En film jag seriöst längtar ihjäl mig tills den kommer ut är ju såklart Angels & Demons, uppföljaren (prequel) till The Da Vinci Code för er som inte vet det. Eftersom jag tyckte att den boken var så sjukt jävla bra, har jag såklart världens förväntningar på filmen! Förstår dock inte riktigt varför Ewan McGregor ska spela Carlo Ventresca. Såg inte direkt en rödblond skotte framför mig när jag läste boken. Filmen kommer på bio i maj.

Eftersom jag ändå håller på att jobba mig, så måste jag ju såklart också nämna X-Men Orgins: Wolverine som också kommer på bio i maj. Jag älskar X-Men! Wolvie är en av mina favoritkaraktärer också, så jag kan/vill/får inte missa filmen! Väldigt spännande rollbesättning också måste jag säga.


Nu ska jag fixa någon typ utav föda.
Ciao!


A little green bag.

Strax ska jag gå och lägga mig. Kanske läser ur min bok ikväll? Knappast. Har väl en sisådär 100 sidor kvar, kanske. Håller på att läsa The Shining av Stephen King just nu. Den är sjukt bra och grymt spännande, kan knappt lägga ner boken när jag väl börjat läsa. Men jag hoppas på att läsa ut den lagom till helgen. Som en del av mitt projekt, om någon minns? Läsa alla hans klassiker och sen se filmatiseringarna och välja vem som gjort bästa jobbet? Hittills leder King stort med 3-0. Men denna gången kommer det bli mycket svårare. Jag älskar både boken och filmen, så hur väljer man?

Här bjussar jag på en liten godnattlåt!


Natti natti!

Lemoncurd & hallonsylt.

My dinner tonight. Orkar inte göra nån mat, så det blir rostade mackor med lemoncurd och vildhallonsylt. Riktigt yummie! Idag blev det "bara" 10 timmars jobb. De sista två timmarna stod jag och blåste upp ca 150 ballonger. Inte för mun, men för hand. Vi hade en sån där rolig blåsmaskin. Men den blev skållhet efter en minut, så jag har brännt sönder fingertopparna. Dessutom har mina naglar blivit helt förstörda av allt ihopknytande av ballongerna. Har så sjukt jävla ont nu. Min gamla chef från den första butiken jag jobbade i, kom förbi också. Då blev jag riktigt glad, bättre chef finns knappast! :)

Nu ska jag spela TR!

There's a brand new dance..

..but I don't know its name.

Jaha, här sitter man då. Ska upp och börja jobba lika tidigt imon också. Tolv timmar jobbade jag idag! Blir förhoppningsvis inte lika länge imon. Men butiken öppnar på torsdag så då måste ju såklart allt vara klart. Ska jobba då med. Men bara fem timmar. Jag ska bl.a. få blåsa upp ballonger. Har väl gjort tråkigare saker, tror jag. Kanske att jag skulle få jobba på fredag också. Men jag vill/kan egentligen inte. Har så mycket jag måste göra inne i stan. Ska köpa vinterskor, titta på någon fin partystass till nyår. Köpa julklappar. Kommer inte hinna med det annars.

Näe, nu tjötar jag för mycket! Natti

Jag är vaken?

Ska jobba idag. Börjar klockan åtta, och det tar nästan en timme att åka till butiken. Supersegt! Dessutom kanske jag jobbar så sent som till åtta ikväll också. Ännu mera supersegt! Dom håller på att öppna en ny butik, nämligen. Därför är det lite wierd jobbtider. So much to do, so little time, typ.

Kvällen igår med Issa blev väldigt lyckad. Salladen vi åt blev sjukt god, vi kunde inte sluta att äta. Glassen vi åt till efterrätt var nästan ännu godare. Tiramisu-glassen från ICA. Damn! Nästan så att man skämdes till slut :) Vinet var supergott det med. Men jag spillde såklart ut ett helt jävla glas. Som vanligt. Jag är rätt så duktig på att göra sånt.

See you tonight!

Så söta, så söta!

Min kompis Jenny fick kattungar i helgen. Jag och Emme var hemma hos henne igår och kollade på dom. Så sjukt söta! Fick mig att längta så mycket efter min bebis jag får i januari. Fem små pälsbollar blev det :)

    

Idag kommer Issa hit. Vi ska äta mat och dricka lite vin. Ska bli riktigt trevligt. Innan hon kommer har jag 1000 saker att göra bara. Ska hinna fixa klart badrummet (nej, jag är inte färdig än...), handla mat och städa hela lägenheten. Jag har sju timmar på mig. Tror ni jag hinner? Bäst att sätta igång!

Gåshud.


I'm done...


I'm dissapointed... Jag ville ha mer. Mycket mer. Grafiken var som sagt väldigt snygg, alla nya moves älskade jag. Två hela banor på mc. Men jag ville ha mer! Inga bossfighter, wtf?!? En hel del roliga twistar, dock. Men både jag och Emme är mycket besvikna. Längtar redan till nästa spel >.<

En ny dag.

Mår riktigt bra idag faktiskt. Ingen huvudvärk längre, inget näsblod. Idag ska jag ta det lite lugnare vid spelandet. Vi ska inte spela lika länge heller. Såg precis att vi är halvvägs igenom. Inte illa pinkat! Nu ska jag göra frukost och vänta på att Emme vaknar >.<

Hörs ikväll!

Näsblod och huvudvärk.

Vet inte om detta är vanligt efter elva timmars spelande? Jobbigt är det iaf. Nu är jag äntligen hemma, har tagit en alvedon och ska strax hoppa i säng. Imon är det raka vägen hem till Emme igen för mera spelande. Hittills är jag väldigt imponerad av spelet. Jävligt snygg grafik på PS3:an. Men det är rätt svårt. Om man inte är en inbiten TR-spelare som vi, så man vet vad som väntar :)

Natti!

Nu bär det iväg!

To day is the day of days! Ska möta Emme om 20 min utanför djuraffären. Sen ska vi åka och köpa Tomb Raider Underworld! I can't wait! Som nämnt tidigare; RING INTE TILL MIG IDAG!

Nu måste jag springa!

J has left the building!

Har precis sett klart Indy. Nu ska jag bege mig till kudden!

Natti!


Det är inte lätt.

Pratade precis med Emme, ang. imon naturlisch. Hon sa en jävligt smart sak; Det är fan inte lätt att vara intelligent. Hon har så rätt. Nyss, när jag lagade mat, la jag hela jävla handflatan på spisplattan. Jag hade nämligen satt på fel platta, och jag var ju naturligtvis tvungen att verkligen känna efter om plattan verkligen var så varm som den kändes. Det kändes. Huden är liksom alldeles torr och skrovlig där nu. Discusting!  >.<

I övrigt är jag jävligt upprörd just nu. Såg precis att jag fått fenröta i mitt akvarie. Det är så sjukt otajmat att jag skulle få det just nu. Har varken tid eller råd att medicinera hela karet, men jag är så illa tvungen. Så djuraffären går faktiskt före spel-köpet imorgon. Vill inte att mina små fishiesar ska lida.

Nu blir det Twix och Indy!

Hemma!

Blev väckt imorse. Ja, jag kunde jobba, så det vart bara att pallra sig upp ur sängen. Efter 6 timmars sömn. Lite money ialla fall. Kom hem för en trekvart sen. Har suttit vid datan sen dess. Är sjukt hungrig, men jag ids inte resa på mig för att laga något. Har inget hemma att äta, ändå.

By the way, idag har jag totalt dreglat sönder mig själv på jobbet. Har jobbat nere på BodyZone hela dagen. Snacka om att vi har fått in nice underkläder. Jag menar riktigt, jävla fina set och sånt. Så har ni vägarna förbi KappAhl, gå in och njut.

Höhö, jag köpte en dubbel-twix förut också. Den ska jag ha när jag tittar på Indy sen! >.<


Stackars Ninni som bara läser och läser. Vill du smaka?

Gaaah!

Äntligen färdig med designen!
Jag vill inte ändra nu på ett bra jävla tag, för som sagt; jag är sjukt nöjd med headern. Men det känns ändå som om att jag vill ha något rött runt jul. Fast det kan jag ju ha någon vecka bara, så någonting i blått och silver till nyår. Sen kan jag få ändra tillbaka till min mysdesign igen :) Fast det är klart, sen kommer våren. Då ska man ha något ljus bla bla bla...

Nu ska jag nana! Sov sött!

Jag har funderat lite...

Nog för att jag älskar Lara Croft och Tomb Raider. Men det finns inget, nada, som slår Earthworm Jim.


Ge mig den!

Bara så ni vet, i helgen kommer jag att vara onåbar. Lara is coming to town! Detta innebär naturligtvis att jag och Emme ska bunkra upp med diverse nödvändigheter på fredag. Som t.ex. dricka, godis, chips, dip, grönsaker (OBS! till dippen, naturligtvis!) och pizza. Ja, allt man kan behöva när man tänker sitta framför tv:n i typ två dygn. Men det är lugnt, jag inbillar mig nämligen att Lara tränar för mig också. Eller ja, faktum är att jag i princip tränar när vi spelar. Jag hoppar upp och ner i soffan i frustration hela tiden.

Hmm, själva meningen med detta inlägget var bara att tala om för alla jag känner att INTE ringa mig i helgen! Våga inte ringa och störa mitt i Lara-maratonet. Eller, alltså ni kan ju ringa om ni absolut måste. Men jag varnar er, ni gör det på egen risk. Chansen finns nämligen att ni kan bli döva på kuppen. Jag och Emme brukar nämligen låta rätt högt när vi spelar. Det är liksom våran grej.

Skulle bara säga det..

Puuuh...

Nu är jag klar med headern. Det har tagit mig två dagar. Men fan vad nöjd jag blev! Kan dock inte bestämma mig för en liiiten detalj ännu, så jag väntar med att lägga upp den. Men damn! Nu kan jag äntligen sova gott. Imorgon ska jag avsluta mitt lilla projekt i badrummet som jag tjatat så om. Det har ju fått vänta litegrann, när jag har varit i designa-en-ny-header-tagen. Men imon ska det fixas! Sen blir det bilder. I promise!

Sov gott på er!

My god...

Ytterligare en natt jag har suttit uppe och pillat med en ny header. Och nu är jag inte säker på den heller. DOH! *bitchslap i pannan - a la Homer Simpson* Känns som om att jag har gjort för mycket i den headern. Jag avgudar designen, tänk er Tim Burton-stuket, men det känns som om att jag har lagt till för mycket grejjer. Ska göra en mer blygsam header också, men i samma stil. Så får du hjälpa mig att välja, Ninni. OK? ^^

Alltså, jag fattar inte antagningsbeskeden till högskolan. Jag har fått mejl om att det ska vara klart för mig, men när jag går in på sidan så står det att ansökan fortfarande behandlas. WTF?!?

Jaja, nu ska jag träna, sen blir det frukost, sen blir det bloggdesign igen. Ikväll är det DH. MISSA INTE!

Guess what?

Nu lyssnar jag på min nya skiva. Jag är mucho lycklig!


Nja...

Är inte 100 på designen längre. Rosa känns inte så "höstigt" direkt. Ska börja på en ny header om en stund, håller på att leta inspiration just nu. Fast innan dess ska jag hem till päronen och hämta skivan (!!!) och filmen. Yeah! Hoppas nu bara att dom har kommit idag, annars börjar jag nog grina. Eller nja kanske inte. Men jag kände faktiskt för att kolla på Indy igår, och det gick ju naturligtvis inte. Så det fick bli Batman istället. Och dykfilmen med Jessica Alba. Jag zappade mellan båda, så jag missade totalt vad som hände med den blonda tjejen. Vad hände? Någon som vet, och har lust att dela med sig?

Hörs senare!


Voila!

Har ändrat designen lite. Tycks?

You had fire in your eyes.

Badrummet är inte klart ännu. Allt gick åt helvete, så jag får börja om från början. Tråkigt, har redan lagt flera dagars jobb därinne. Men har jag tur så blir det bra nu. Då kanske jag kan trivas där inne sen?



/xoxo

På måndag!

Jaaa! Jaaaaaa! På måndag kommer min skiva! JAG LÄNGTAR SÅ!!! Och min film kommer också. Har beställt en ny Indy. Gillade inte den första jag köpte. Fanns inte så mycket extramaterial, så nu köpte jag den med två skivor istället. Me like extramaterial mucho!

Nu ska jag tillbaks till mitt lilla projekt på toan. Jag lägger upp bilder när jag är klar. För övrigt blir det bara en lugn lördag. Ska kolla på film och gotta mig ikväll, hade jag tänkt. Så jag måste och handla... Usch, så mycket att göra. Så lite tid. Någon som vill dela med sig av sin?


Ciao!

Yes sir, I can boogie.

Haha, idag har varit en så sjuk dag. Har lyssnat på 70-talsdisco hela dagen. På högsta volym. Tror nog att mina grannar är rätt trötta på mig just nu.

Här följer två solklara favoriter.

 


Och som vanligt vill jag tillägna dessa till NinniI know you like it ;)


Nu ska jag inte sova! xoxo

Varför i hela helvetet?

Varför ska det vara så svårt att ändra om i bloggen? Här har jag suttit upp hela jävla natten och fixat en skitsnygg och cool header, så går den inte att lägga upp. Nu har jag suttit här ytterligare en timma och trixat och haft mig.

Jäjä, nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen ska jag fixa lite här hemma. Håller på med något stort i badrummet, men jag tänker inte säga vad ännu. Det får bli en överraskning ^^

Förresten, någon mer än jag som totalt ÄLSKAR denna reklamfilmen? Hahaha, han är sååå skön!


See ya! xoxo

The return of Hurtbullen!

Nu sitter jag hemma hos mami och papi. Har tagit en tvåtimmars promenix med tjejorna. Vi såg en massa hästar, detta tyckte dom var mycket intressant. Jättehundar, liksom.
Tänkte bara att ni ville veta.
Ikväll blire GG tror jag. Och Bounty >.<



Ciao! xoxo

Hurtbulle!

Morron, morron!
Jävla härligt väder ute idag, så nu ska jag ut på en promenix. Har inte bestämt vart än bara. Kanske går hem till päronen och tar en sväng med tjejerna. Who knows?

Framför allt känner jag för att springa, att börja jogga varje dag. Känner mig grymt peppad. Men problemet är att jag är en kvällsmänniska. Jag har alltid gillat att vara ute på kvällen när det är mörkt. Men eftersom det härjar en galen våldtäktsman i mina kvarter, så är det inte möjligt för mig att springa när det är mörkt ute. Och att springa mitt på dagen är för mig inte något alternativ. Gillar inte dagen.

Just nu är det ett helt jävla dagis nere på lekplatsen på min gård. Dom leker. Alla vet hur barn låter då? Bra. Jag hatar det! Kan ju fan inte koncentrera sig på något!


Hörs senare! Ciao!


Är det sorgligt..

..att kolla på samma film två kvällar i rad bara för att det är med en snygg kille? Filmen är väl inte 100%, men the bad guy! Grrr...



Förresten, är det bara jag som har en mapp i datorn med namnet Hetingar? Jag kan ju inte vara ensam. Nu blev jag sugen på blåbärssoppa också. Bara sådär. Men det har jag ingen hemma, så jag får klara mig utan. Dessutom känner jag för att ta en promenad. Så får det bli!


Ciao!

Meningen med livet!

Jag har hittat den!
Ni måste se det med egna ögon för att tro det!

Klicka här!

Ingen skiva idag...

..men däremot en brödkavel och en julstjärna!

Hittade även den perfekta födelsedagspresenten till Ninni.

Wadda ya think?

Nu ska jag äta en clementin och kolla på tv. Eller film. Måste göra något tills DH börjar. Har lust att se Indy 4 igen. Får inte nog av Mr S. Kolla lite längre ner, and you'll se what I mean!


Ha't!


Jävla skit!

Min dator är så jävla seg, så jag vet inte vad! Hoppas verkligen inte att den får för sig att braka ihop, för jag har inte råd att köpa en ny nu. Har liksom knappt ens råd att köpa mat just nu, så...

Strax ska jag in till stan och se om jag hittar den skivan jag tjötat så mycket om. MAXI hade den naturligtvis inte. Där ser ni förresten vad jag prioriterar framför mat.


Ciao!

[tahwrtah]

Oh yes, jag har ett så intressant liv. Idag har jag ätit frukost och diskat. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag HATAR att bara sitta hemma på dagarna! Jag får väl bara hoppas att det blir bättre snart.

Nu sitter jag och kollar lite på Panduro's hemsida. Har bestämt mig för att bli tårtbakarproffs >.< Älskar att baka, dekorera det jag bakat och framför allt att äta upp smeten som blir över! Och Panduro har många bra redskap. Och eftersom jag är världsbäst, så why not? Finns folk som tjänar pengar på sånt. Nu kan jag ju inte direkt mäta mig med dom största, men övning ger färdighet. Right? '-'

I eftermiddag ska jag hem till päronen. Har varit hos dom varje dag den senaste veckan. Kan lika gärna flytta hem igen, känns det som. Hah, wooord! Nä, men helt ärligt så ska jag gå igenom alla sällskapsspel dom har där hemma. Dom spelar ändå inget, och jag upptäckte till min förfäran i lördags att jag inte har ett enda jävla spel hos mig. Inte för att jag någonsin har besök, men ändå. Som i Gevaliareklamen: När du får oväntat besök. (Ninni och Tina, fatta vinken..)
Nä, nu ska jag nog tappa upp ett bad faktiskt. Har köpt badsalt som luktar kokos. Yum!

ò_Ó   /xoxo

Ingen vet?

Pappa blev glad för cupcakesen imorse. Boken och blomman också. Och trisslotten. Han vann 50 spänn.
Har nyss avslutat veckans tvätt. Fyra maskiner.

Nu ska jag kolla på Indy 4!


Sov sött där nere! xoxo

sheeaat!

Jag måste egentligen gå och lägga mig, ska upp tidigt som satan imon. Men orka. Vill kolla på film!

Fredagen vart ok, kollade på Bröderna Grimm med brorsan. Så bakade vi cupcakes också som pappa ska få av oss imon. Idag? Om ett par timmar...
Dagen och kvällen har spenderats hos Nin och på restaurang Bamboo. Yum! I'm beeing super serial!
Imon, idag, om ett par timmar ska jag hem och ge pappa lite grejjer. Sen får jag besök. Ska bli kul >.<


Hörs imon! Och du Ninni, denna bjur jag på ;)


En stor dag idag..

Idag har varit en intressant och händelserik dag.

¤ Jag bytte namn på MSN.
¤ Jag pratade med min storebror.
¤ Jag sökte ett jobb.
¤ Jag lekte bergsklättrare på spisen.
¤ Ninni trampade i kattkiss.

Mycket har hänt. Nu ska jag äta pizza och kolla på någon film med min lillebror som ska sova hos mig inatt. Imorgon blir det restaurang, och på söndag är det Papis dag! Jag har köpt en present, har ni?


Ciao! xoxo


G'day mate!

Idag har jag varit väck hela dagen! As if you didn't notice...
Har hälsat på hos min gammelfarmor, sen åkte jag hem till päronen med mami. Vi fikade och gick ut på en härlig promenix med hundarna. Har haft en mysdag, hon och jag.

Nu ska jag diska, sen blir det middag! I'm hungry!


Hör senare! xoxo

Jahopp.

Har suttit i nästan tre timma nu och lyssnat på P3 Rockster i hopp om att hitta rätt låt. Mycket riktigt hade jag gissat rätt tidigare. Så nu blir det till att beställa hem skivan.

Ehh, bara det att skivan inte finns hos Ginza ännu. Märkligt, eftersom den släpptes den 29e. Och dom har inte fått in den ännu? Sorry, men jag trodde realese innebar att skivan skulle börja säljas det datumet. Har jag missförstått detta? Innebär realese något helt annat? Orka vänta tills dom får in den + en massa frakt och skit. Då köper jag den hellre på MAXI. Det blir billigare i längden. Ska köpa Indy 4 där också. Och Sex-filmen. (Bli nu inte rädd igen, Nin!)


Nu ska jag nana! Sov så gott! xoxo

Peach Melba und Marie-Antoinette.

Mamis tatuering blev skitfin den också!

Nu sitter jag här, nyss hemkommen, och försöker hitta en bra låt jag hörde tidigare. Den spelades på P3 Rockster. Tror att jag kanske kan ha hittat rätt låt, men jag vet inte säkert. Kan inte få tag på låten heller, och jag vill inte gärna köpa hem skivan om jag inte kan lyssna på den innan. Jag har lyckats hitta EN låt med dom på YouTube. Av det jag hört verkar dom rätt bra. Men ändå. Vill gärna veta om jag fått tag på rätt >.<

Idag köpte jag förresten en bok! En biografi om Marie-Antoinette. Haha, jag hann nästan läsa 150 sidor medans mami tatuerade sig. Jävligt intressant läsning faktiskt. Men jag tycker synd om henne. Skulle inte ha velat leva det livet. Hemsk barndom.

Nu såg jag förresten att skivan släpptes förra veckan. Så jag kanske ska lugna mig lite. Nu ska jag sätta mig framför TVn med lite Peach Melba glass. Have a wonderful evening!


Ciao! xoxo

How it ends.

Nu har jag brått! Idag är det mamis tur att gadda sig,och vi ska mötas om 15 min. Så, tillsvidare får ni nöja er med att lyssna på denna underbara låt ^^



Ciao! xoxo

Here it is!

Ser inte supermysig ut just nu, men det beror ju off course på att den är nygjord. Tusen nålar ni vet. Fast med riktiga nålar.


Ahh! Jag är så ruskigt sugen på en grekisk sallad som jag åt förra veckan i Falköping. Måste göra den nån dag. Väldigt annorlunda än den klassiska man får på restauranger, men riktigt god >.<


Ikväll är det DH! xoxo

God morgon!

Inatt har jag inte sovit så värst bra, vaknade flera gånger av att jag låg på benet. Detta gjorde MYCKET ont! Sen vaknade jag av att fläkten på datorn började brumma. Väldigt störande. Så nu sitter jag här och är allmänt seg och trött.
Jag längtar såååå tills i eftermiddag när jag får ta bort plasten från benet. Vill ju se min lilla bebis! Men innan dess så ska jag ringa lite jobbsamtal. Hoppas jag kan få något, orkar verkligen inte gå hemma så här mycket längre till >.<

Nu ska jag till affären och köpa mjölk. Blev så sjukt sugen på mannagrynsgröt, så det får bli en sen frukost idag ^^


Hörs senare! xoxo

Min nya tatuering!

My f*cking God! Jag är så sjukt nöjd! Blev nästan tårögd när jag fick se resultatet. Nästan så att detta är min favorittatuering. Damn, detaljerna är så underbara!


Än så länge kan jag bara bjuda på denna bilden. Man ser ju inte så mycket med all plast, men den ska inte av förrens imorgon eftermiddag. Så ni får hålla er tills dess >.<


Nu ska jag till soffan! xoxo

Tatuering.

Idag är det dags. Dags för min tatuering som jag väntat på i snart ett år. Men vill man ha den bästa, så får man vänta så snällt >.<

I övrigt har jag inga planer idag. Ska kanske träna ikväll, men det beror på hur mitt ben mår.


Jäjä, bilder kommer! xoxo

afraid to shoot strangers .

Halloween firades med ett par timmars Buzz, bål och käk hos en kompis. Men utklädda var vi ändå, i vår ensamhet.

Anna vart ett troll! Sofia vart bara allmänt glad :) Själv vart jag en liten djävul!
Minna satsade på samma look som mig. Typ. Emme vart en sheriff. Yehaaw! Sara vart en sheriff också, men hennes hatt kom på vift ;)

Hann bara ta dessa korten, sen dog kamerahelvetet. Så mina mordiska blickar mot mina fiender när vi spelar Buzz förevigades tyvärr inte. Men det kommer fler gånger. I love Buzz, du vet ;)


Nu blir det middag och filmmys! xoxo


I'm 18 carat gold .

Morron! Härlig dag idag. Fint väder. Soligt & frostigt. Bästa kombinationen, enligt mig.

Nu sitter jag här och äter frukost. Gick ju ingen bra skit på TV igår, så jag slängde på en film till mina chips. Transformers blev det. Har inte sett den innan, trots att jag har haft filmen sen i våras. Tyckte faktiskt att den var grymt bra. Ångrar mig lite att jag inte såg den på bio, allt blir ju så mycket bättre med bioljud och grejjer.

Idag blir det nog en liten tripp in till stan. Movieline har dubbla poäng idag. Fast det bär mig lite emot att slänga bort mina pengar på filmer, när jag knappt har några. Men men. Har man ett beroende så har man. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu. Vet inte ens om jag känner för att gå någonstans.


Jäjä, nu ska jag fixa mig! xoxo

RSS 2.0