I look just like Marilyn Monroe...

Idag har varit en av de absolut ballaste dagarna på länge. Har varit på Modelhouse och tagit modellbilder. Sminkningen blev så sjukt jävla snygg, och bilderna blev om möjligt ännu snyggare. Jag köpte 10 bilder för 1500, sen fick jag två gratisbilder också. Kostade skjortan med tanke på att min ekonomi inte är den bästa för tillfället, men det var dom värda.

Gud, jag kan skriva om detta i all oändlighet, men det ska jag inte. Har saker som måste göras här hemma. Måste tömma kattlådan. Måste diska. Måste dammsuga.


See you later!
Ciao!


All work and no play...

Jaha ni... En dryg vecka kvar till min tjejkväll. Jag är nästan klar med all planering. Nu återstår bara att städa lägenheten. Och ni som känner mig vet att det tar tid.

Nu ska jag bort till Kållered och fixa lite grejjer inför imorgon. Men vad händer imorgon då? Kan jag tyvärr inte säga ännu. Men på söndag, I promise.


Hörs senare!
Ciao!

Miss you...

Vad tycks om min nya design? Jag kände bara för att få bort juldesignen, så jag slängde ihop detta på en kvart i Paint.net. Sketbra program, funkar nästan precis som Photoshop, bara att det är gratis. Hehe!

Iris gästbloggar: åÿ6t b2w39c5tzrarn0 +renbnuuuuuuuuuuuö.ll

Igårkväll ringde jag och sa hejdå till min bror. Många tårar fälldes, det är aldrig kul att säga hejdå. Såhär dags skulle jag tro att han är framme, eller nästan framme, i Mexico. Miss you allready, bro...

Nu ska jag och Iris nana.
Natti, natti!

Here she is!

   
   
   
Världens sötaste och goaste!

Det har gått hur bra som helst med henne, och hon är inte rädd för något. Förutom dom läskiga sakerna som kvittrar i mammas sovrum...


I'm off..

..to pick up my kittycat!
See you later!

P3 Guld ikväll!

Ikväll är det P3 Guld galan, och min kära storebror är med, så missa inte! Klockan 21.00 på SVT1.

Igår sov jag hemma hos päronen. Åt paj till middag som jag och mamma hade gjort. Min blev så sjukt god! Bacon, rödlök och stark ost. Mamma gjorde sin på potatis, fetaost och svarta oliver. Men min paj alltså, jag skulle kunna döda för den!

Efter maten slöglodde vi på tv en stund, sen tog vi fram gotta och kollade på Robin Hood - Men in tights. Längesen jag skrattade så mycket. Eller nej, egentligen inte. Hittadet detta klippet på YouTube igår. Då skrattade jag så jag grät.


Sketkul!

Nu ska jag hem till päronen igen.
Taco-fest!


1 day to Iris <3

Psycho...

Ja, vad ska jag säga. De senaste veckorna har jag läst American Psycho. Läste klart den igår. Sjuk bok. Riktigt sjuk bok. Läs den inte om ni är känsliga. Vet inte riktigt vad mer det finns att säga. Han är sjuk i huvudet. Det är väl allt jag kan säga.

Boken är skriven kors och tvärs, huller om buller. Författaren byter väldigt plötsligt, i ett kapitel, från första persons perspektiv till tredje persons perspektiv. Har hört rykten om att han var väldigt hög på kokain medan han skrev boken, och det förklarar väldigt mycket i så fall. Till exempel varför det knappt fanns en enda punkt på hela sista sidan. Och varför de sista orden i boken var: Detta är ingen utgång.

Nu blir det till att läsa Deliverance. Har jag sett fram emot hur länge som helst! Sen ska jag såklart också se filmen. Har jag också sett fram emot hur länge som helst. Fast jag är rädd för alla freaks. Han med banjon ser rätt läskig ut.


Nu har jag stuff att göra!
Ciao!

Mitt nya husdjur!

Nej, det är inte min lilla bebis Iris jag pratar om. Hon kommer inte hem förrens på söndag.

Jag fick ett nytt husdjur igår på Plantagen. Fattar ni hur man kan åka till Plantagen och komma hem med ett husdjur?


Jag tänkte kalla honom Per-Arne.

Idag städar jag bort julen. Och lyssnar på Moby. Och hittar på finurliga tävlingar till min stundande tjejkväll. Tävlingar? tänker säkert ni nu, men jag avslöjar nada. Tina är så sjukt nyfiken, så det kan hon allt fortsätta med. Hah!

Imorgon är det D-Day. Ni vet, när Columbus seglade på böljan blå? Hursom, så kommer min stora broder hem imorgon igen. Sen åker han till Mexico på obestämd tid. Buhu! Kan någon hjälpa mig att övertala honom att inte åka?!?!?!


Tomtarna väntar!
Ciao!


Xbox-support på Norrländska.

Ja. Det enda jag förstod var att jag skulle skicka in skiten. I en neutral kartong, dessutom. Krav!

Är nyss hemkommen från Maxi. Jag gillar att handla mat av någon anledning. Vet inte varför, men jag har alltid gjort det. Klart, det var ju mycket roligare förr när jag fick åka och handla mat med pappas kort. Inte riktigt lika kul när man betalar själv. Det blev förresten två till filmer idag. Nästan så att man skäms. Men denna gången blev det inte något impulsköp, utan två favoriter; Pretty Woman och Dirty Dancing. Riktiga tjejfilmer, but I like them.

Nu sitter jag här och lyssnar på Chris Isaak och planerar min tjejkväll jag ska ha om tre veckor. Fan vad jag längtar! Det kommer bli så sjukt kul!
Be there, or be square!
Det kommer en tjej från ett företag med en väska. I denna väska har hon lite olika roliga saker. Resten får ni klura ut själva.

Nu ska jag slava vid spisen en stund.
Ciao!


6 days to Iris <3

Små, söta och vassa.

Igår var vi ju hemma hos Jenny, och vi satt alla och slogs om hennes kattungar. Fem små mirakel har hon. Jag kan ju säga som så att jag har rivsår överallt idag. Men det gör mig inget, är man så söt så får man rivas och bitas hur mycket man vill.

Idag har jag varit inne i stan och checkat lite. Bland annat blev det en tripp till Movieline. Dagens inköp: The Land Before Time I, The Land Before Time II och The Land Before Time III, Doomsday, The Green Mile, The Changeling, The Exorcism of Emily Rose, Creature och Raise the Titanic.

For a rainy day, ni vet...


Nu ska jag sova!
Natti, natti ^^

Tough life!

Min übersega uppdatering denna gången beror på att jag haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna. Igår fyllde pappsen och Tina år. Grattis! Idag fyller Jenny år. Grattis!

Själv sitter jag här med Tilda i knät, hon har slaggat här i natt. Haha! Vi ska till farbror Doktorn nämligen, så då tyckte vi alla att det var bäst om hon följde med mig hem direkt igår. Annars skulle jag fått stressa som satan för att hinna åka hem till päronen och hämta henne. Men innan vi ska till farbror Doktorn så ska vi hinna med en liten tripp till godisaffären lovade jag henne. Klart sötnosen ska ha godis när hon måste ta en spruta.

Nu är det bara 1½ vecka kvar tills min bebis kommer hem!
Jag längtar som satan!


Hörs senare!
Ciao!

Titta vad jag suger på!


Yum!


Dags att börja..

..infria mina nyårslöften.
Jag ska börja nu med en gång, faktiskt.

Hörs lite senare!
Ciao!

The day after..

Kvällen igår var grymt lyckad. Det blev Guitar Hero: World Tour och Singstar hela kvällen. Idag har jag ingen röst.

Däremot har jag ett enormt skrapsår längs hela baksidan av vänstra låret och benet. Och handen. Så går det när man bestämmer sig för att klättra i berg med ett antal promille alkohol i blodet. Dessutom är jag ruskigt bakis. Men jag antar att jag har mig själv att skylla.

Tolvslaget var ju det allra mest underbara, en hel flaska skumpa hade jag helt för mig själv! Den tog slut rätt så fort...


Någon mer som sjöng denna vid tolvslaget?


Hörs imon!
Ciao!

RSS 2.0