Blodapelsiner och vampyrer.

Det bidde inte någon semla för mig i tisdags. Men det är lugnt, för jag åt två igår istället. Ja, ni läste rätt. Två stycken. Det var gott.

Idag har jag väl gjort ungefär samma sak som gjort övriga året. Inget, med andra ord. Lyssnat på musik, tjötat med Ninni och tagit kort på min katt. Jag är sorglig. Men bara ibland!



Yay! The day is finally here!

Idag är det fettisdagen!
Jag älskar semlor!
Jag är lycklig!


Idag fyller även min kära gamlafarmor 92 år, så grattis på födelsedagen! Det måste ju vara den största lyckan, att fylla år på fettisdagen. Det vill jag också göra!

Strax ska jag laga middag faktiskt. Yup, det blir en tidig middag idag eftersom jag ska på kalas tidigt. Senare ikväll ska jag såklart smälla i mig en semla, samtidigt som jag hade tänkt att se en skräckis :)     Until later.

Idag lever inte jag.

Bara så att ni vet. Tre dagars sömnbrist har satt sina spår. Lyckades hålla mig vid medvetande till halv fem imorse, så jag fick iaf se när Heath Ledger vann sin Oscar. Jag grät, kan jag erkänna.

Sen skulle jag upp vid nio-tiden. Skulle till optikern för att beställa nya linser nämligen. Ska tillbaka senare i veckan också, för att prova ut ett par nya glasögon. Har bestämt mig för att ha ett par att använda nån gång i veckan bara, så att mina stackars ögon får vila lite från linserna. Hade tänkt mig ett par svarta bågar från antingen Prada eller Dolce. Har sett några jag gillar, men kan inte riktigt bestämma mig. Så mor min får följa med och agera smakråd.


För resten av dagen kommer jag nu ligga död i min soffa.
Så ring inte är ni snälla...

Uppesittarkväll.

God afton, kära läsare. Denna helg har varit minst sagt intressant. Igår var Miccs här och kollade på kolikbarnet, sen käkade vi en bit och kollade på Cloverfield. Sen var vi ute och vandrade i snöstormen till spårvagnen. Det var kul.

Idag har jag varit hemma hos päronen. Har åkt lite snålskjuts på deras kylskåp. Och spelat Guitar Hero med lillebrorsan i flera timmar. Håller dessutom på att vänja in hundarna och Iris vid varandra. Nu har dom träffats 4 gånger, och det går bara bättre och bättre. Trevligt.

Dessutom har helgen varit ett enda stort mänskligt experiment för min del. Har inte sovit så värst många timmar nämligen. Och inatt blir det knappt någon sömn heller. Oscarsgalan börjar 23.55 på kanal 9, och håller på fram tills klockan 06.05. Det blir alltså tre nätter i rad med nada sömn. Lyckat.


Det blir många koppar kaffe...


Blåbärssoppa

Ahh, jag blev så sugen på blåbärssoppa nu.
Bara sådär. Wierd.

Om ett litet tag ska jag bege mig ut i det härliga vädret. Hade tänkt gå upp till päronen och ta en lång, mysig promenad med mina bustjejer. Men först ska jag göra något gott till lunch.



Over and out.

Det bidde inget..

Jag tackade nej till skolan. Tyckte att det blev bäst så. För det jag kände när jag öppnade mailet och såg att jag blivit antagen var inte glädje, utan panik. Och då är det något som inte står rätt till. Har bestämt mig för att söka in på en utbildning på Komvux till hösten istället. Känner dessutom att den utbildningen passar mig mycket bättre.


Detta lyssnar jag på ikväll:




Även om Russel och Ron ser lite märkliga ut, gör dom ändå fantastiskt bra musik! Check them out!

Sjukt..

Okej, jag fick precis reda på att jag kommit in på en av kurserna jag sökte i höstas. Och nu sitter jag här med världens panikångest, för jag vet inte hur jag ska göra. Måste svara innan klockan 08.00 imorgon. Vad göra? En stor del av mig vill ju självklart börja plugga igen, men nackdelen är att jag då inte längre kommer få någon ersättning. Och vad ska jag då leva på? Flyttar iofs snart hem till päronen igen, då mitt andrahandskontrakt går ut nästa månad. Där slipper man ju alla kostnader, men jag vill ju fortfarande ha lite pengar att leva på. Shit...


Help me

Happy Birthday!

Idag fyller min lillebror 15 år. Jag kan inte fatta det. Känns fortfarande som att han är 7. Mysko, det där. Så nu ska jag hem till päronen och fixa något gott att äta ikväll. Ska dessutom börja förbereda middagen till imorgon. Kommer ju rätt mycket folk då. Lovar att det kommer bilder!



Detta är enligt mig en av de absolut bästa låtarna som någonsin gjorts, och den vill jag tillägna Jesper på födelsedagen!

Another one bites the dust..

Ikväll är det TM 11 final! Det ska jag ju såklart kolla på.
Hade tänkt äta sallad med kräftstjärtar till det.
Nana nana nana, ni får inte smaka!

Sitter här fortfarande och försöker klura ut en kalastårta till lördagen. Har kommit en bra bit vägen nu, men jag säger inget ännu. Slänger upp lite bilder på söndag så får ni se. Vill även prova lite nya tårtfyllningar. Hittade en som lät god. Eller ja, ett tag lät den god. Sen såg jag att den sista ingrediensen skulle vara kokt potatis. Jag vill inte vara otrevlig eller så, men.. what the hell?!

Nu är jag grymt irriterad också. Försöker hitta en låt med Queen, men den finns inte med på Greatest Hits-skivan. Kan någon förklara varför? Jag tycker då att den borde vara med där...


But that's just my opinion..


Scones. Blåbärsscones.

Oh. My. God! Jag är så sjukt sugen på scones med lemoncurd just nu! Sitter och letar lite inspiration till recept på nätet. Vi får väl se hur det går. Tyckte att blåbärsscones lät så gott.
Vi får väl se, vi får väl se.

Senare idag ska vi åka och handla. Vi ska t.ex handla 4-5 kg kyckling. Wierd, huh? Jag tycker iaf att det låter sketmycket. Sen så har jag fortfarande inte kommit på något gott recept för tårtorna ännu. Och jag har bara 5 timmar till på mig. Fasiken, en sån press jag har på mig!


Måste diska också.

Let the dream begin.

Emme och Sara var här igår och mumsade på räkor och drack vin med mig. Åt ett halvt kilo helt själv. Sjukt gott!

Nu sitter jag här och degar. Dricker vaniljte, lyssnar på The Phantom Of The Opera och skriver recept. Eftersom min lillebror fyller 15 till helgen så ska vi ju ett stort kalas, så då är det mycket mat som ska inhandlas. Och jag har blivit ansvarig för detta. Flygande Jakob blir det, på mitt egna recept. Litar inte på andra människors recept, utan jag föredrar att komma på mina egna. Faktiskt. Ska dessutom komma på två kanontårtor som ska innehålla persika och ananas.


Yippie.

Je crois entendre encore...

Ytterligare en natt som jag nästan legat helt sömnlös. Detta börjar bli irriterande. Däremot var det världens mysfaktor i morse när jag vaknade till och min lilla bebis låg ihopkurad vid min hals.
Min lilla flicka! <3

Minns ni att jag hade ont i mitt vänstra öra? Nu har jag ont i det högra i stället. Dessutom är jag helt yr just nu, och har fått för mig att jag blivit allergisk mot choklad. Fan, vad allt ska vara jobbigt. Orkar inte bli sjuk.

Kvällen igår hemma hos Issa var riktigt trevlig, även fast jag gick rätt tidigt. Tacos, Ragnar, vin och Galenpanna. Och 90-tals musik på detta. Kan knappast bli bättre. Btw, jag var Basil Fawlty på Galenpanna. Hell yeah!


Nu ska jag slänga på en skiva klassiskt och börja tina räkor. Det blir nämligen räkor och vin här ikväll. Vem är på?


Skumma cravings...

Alltså, jag har sånna sjuka cravings. Blev nyss supersugen på räkor och majonäs. Speciellt majonäs. Tror nästan att jag är skengravid eller nåt. Får väl bli att jag äter räkor i morgon då. Just nu håller jag på att fixa mig, ska hem till Issa om en stund och äta tacos. Åt tacos igår också, hemma hos päronen, men shit the same. Tacos är gott, ni vet.


Har blivit utmanad utav Malin, so here goes nothing..
Ladda upp den sjätte bilden i ditt sjätte album i Mina bilder.


Detta är den sjätte bilden i mitt sjunde album dock.
Hade inga bilder i det sjätte albumet.

Detta är då jag (dööh!) någon gång i gymnasiet. Taget med min mobilkamera. Gosh, jag saknar alltid mina piercingar när jag kollar på detta kortet!

Jag utmanar nu:
Ninsterlicious
och
Sanna

Men...vart är min toalett, då?

Okej, detta är mysko tycker jag:

Bostaden har:

  • Balkong 
  • Gästtoalett <<< WTF?!?!
  • Internetuppkoppling möjlig 
  • Kabel-TV 
  • Kök

  • Hur ska man tolka detta? Innebär det att bara gästerna får gå på den toaletten då eller? Vart är min toa?

    Memo to self:
    Bosätt dig aldrig i Biskop..


    Yes!

    Jag är klaaaar!!!
    Jag började på presenten i november, och nu är jag äntligen klar!
    Bild kommer efter hans födelsedag, I promise!

    Jag är grymt hungrig nu, funderar på en tidig middag.


    Over and out!

    Öroninflammation?

    Hur vet man om man har öroninflammation? Pain! Har en molande värk i mitt vänstra öra. Hoppas inte jag har åkt på nån sån jävla skit! Det ska ju behandlas med pencillin, som jag råkar vara allergisk mot. Då skiter sig allt! Fuck!

    Hur ser helgen ut då? I morgon är det fredag. Det betyder film! Själv ska jag kolla på Broadcast News klockan 20.00 på TV8. Min typ utav film. Nu blev jag sugen på popcorn. Måste köpa det sen.

    Och så måste jag ju såklart fixa klart lillbrorsans present. Är inte färdig än, nej. Men nu är det bara en liten grej kvar, sen är den färdig att bli inslagen.


    Iris hälsar!
    Over and out.

    Love is my drug, is my heroin.

    Godmorgon! Eller nej, det blev fel. God för/eftermiddag?

    Jaja, skit samma. Jag är så sjukt sugen på en kopp te. Typ vaniljte. Och hembakta scones med lemoncurd! Får köpa lemoncurd sen. Eller fan, jag bestämde mig igår för att ta tag i mitt lilla nyårslöfte. Så då kan jag inte äta lemoncurd. Innehåller ju rätt mycket socker, tyvärr.

    Lillebrorsans presentfixande går finfint. Är nästan färdig, har hunnit halvvägs. Inte illa pinkat, va? Kommer bli hur ballt som helst!



    Den här låten är så bra att jag får ont i magen.
    Nu ska jag checka lite på SingStore!


    Over and out.

    I'm floating around in ecstasy

    Om exakt 10 dagar fyller min lillebror 15 år, så idag blir det till att fixa presenter till honom. Vad tänker jag ju självklart inte säga här, eftersom han läser. Men en grej kommer att bli extra speciell. Han skulle egentligen fått den i julklapp, men då sket sig allt. Så han får den nu istället.

    För övrigt sitter jag här och dagdrömmer om tatueringar. Har en så sjuk lust att gadda mig igen. Ska jag visserligen göra om två veckor, men då ska jag bara fylla i den senaste jag gjorde. Så det räknas ju inte riktigt.


    Denna låten får mig alltid på så sjukt bra humör!
    Och nu ska jag fortsätta med presentfixandet, så...

    Over and out!

    Hej, hopp, gummisnopp!

    Haha!
    Några bilder från i lördags bara.

       
    Damn, ska verkligen ha ett sånt homeparty igen! Eller hoppas på att jag blir bjuden på ett. Kul var det iaf!



    Filmtipset: Singles
    Ett måste att se! Kan inte komma på något som är dåligt med den filmen. Eller jo, Kyra Sedgwicks garderob kanske. Men that's it! Fan vad bra den är! Har den tyvärr inte på DVD ännu, bara VHS. Men efter nästa tripp till Movieline, så...

    Doh!

    Jag har inte uppdaterat på över en vecka, jag vet...

    Har varit allmänt deprimerad den sista tiden. Bland annat för att min bror lever rövare nere i Sydamerika, och jag inte vet när eller om, peppar peppar ta i trä, jag får se honom igen. Jag har för många saker att tänka på, och för mycket som jag oroar mig för. Och jag blir så jävla trött på att gå runt så hela tiden! Det finns inget jag hatar så mycket som när jag tycker synd om mig själv, men tyvärr har jag hamnat i den sitsen att jag gör det. Hela tiden.

    Jag vill flytta härifrån. Jag vill flytta till UK. Vem vill följa med mig? Inget kul att flytta själv, ju. Den enda glädjen i mitt liv just nu är min lilla bebis. Fast även hon kan vara en pain-in-the-ass ibland. Men jag älskar henne ändå.


    Min alldeles egna lilla Iris!


    Over and out.

    RSS 2.0