090930

Yes! Både första och andra skoldagen avklarade. Och det galant!

Har skitkul på lektionerna, och jag lär mig grymt mycket. Igår fick vi pröva på konstmaterial, akryl, för första gången. Vi fick öva på konsistensen på bollarna, det fick inte vara för mycket vätska och inte för mycket pulver osv. Riktigt svårt först, men efter ett par bollar satt det. Sen fick vi börja så lätt med att bygga upp naglar med fransk manikyr. Mina smajl blev jättebra! :)

Och första dagen var det en enkel manikyr med handmassage vi fick lära oss, något jag repeterade på mami igår kväll. She likey! Hon somnade. Hahaha :)


Slänger upp lite bilder på bygget senare.
Skolan kallar! Ciao!


Going, going, gone!

Första dagen i skolan idag. Gulp.



Wish me luck!


Hon lever inte mer..

Minns ni min tatuerade mus? Hon funkar inte längre :(
Kan jag ha använt henne för mycket? Ingen vet.

Musedoktorn nästa.


Ikväll är det tacofest här hemma. En exklusiv tillställning, man måste ha en nyckel hit för att få komma in. Sug på den, ni! :)


When they come.

Jag har gjort det igen. Need I say no more?

Grr baby, very grr!

Detta lyssnar jag på idag, och försöker väl på något sätt lyssna mig frisk. Btw, bästa botemedlet mot en förkylning är valfri Marabou, Coca Cola och SATC. I mitt fall blir det Marabou Digistive. Mumma.


Syyyker..

Lyckoruset har inte lagt sig än. Fan vad kul det kommer bli!
Längtar som in i helvete!

Tyvärr dalar lyckan något just nu, eftersom jag har blivit sjuk. Suck. Ont i halsen har jag, men ändå inte på ett "sjuk"-sätt. Utan snarare som om jag legat och skrikit i en timma. Wierd, sånt där.

Jaja, det är inget som inte kan botas med lite choklad och SATC.
Så bra gick det med att börja leva sunt den här veckan.

Allt är som vanligt.

Rammstein!!!

Yes! Satt i kö för att komma in på Ticnets hemsida i ca 40 min, men det var det fan värt! Nu har jag våra biljetter!!!!! :)

Fick bli sittplats. Jag kom att tänka på häromdagen nämligen att det inte skulle funka för oss att ha ståplats. Då alla andra i världen är abnormt långa (för det är INTE jag och Tina som är korta!), så skulle vi för det första: inte se ett piss, och för det andra: förmodligen bli ihjältrampade. Jag har varit på en Rammstein-konsert förut, och jag vet hur publiken beter sig.
Vi skulle dö. Så är det.

Men huvudsaken är att vi kommer vara där! Fan, vi kommer se dom!


Hell yeah!


Last night on earth.

Stress! Fick reda på igår att Rammstein minsann kommer till Sverige för två spelningar i februari. Och biljetterna släpps redan på måndag. Jag och Tina vill ju så sjukt gärna åka upp till Stockholm för att se dom, så jag hoppas bara att jag får biljetter. Ståplatserna tog ju slut hur fort som helst sist, så då fick jag nöja mig med sittplats. Men det är ju bättre än inget alls.

Lyckas förresten alltid hitta de bästa låtarna när jag är bakis. What's up with that? Och nej, nu menar jag inte Rammsteins nya låt. Har blivit totalt nerkärad i denna från Green Day's senaste skiva.

My beating heart belongs to you
I walked for miles 'til i found you
I'm here to honor you
If i loose everything in the fire
I'm sending all my love to you

Så jävla bra!



Nu är jag hungrig, så jag ska ner och köpa pizza.
Japp, sån är jag! :)


090919

Iris är hemma igen, så jag lever.

Rockbaren igår. Mår inte så bra idag. Jag och Ninni blev bjudna på drickat hela kvällen. Kul att det finns så generösa människor :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på en film och äta chips.


See ya!


...

Fyllde år i lördags. Skulle uppdaterat redan då, men hann inte. Har inte haft någon ork resterande dagar heller.

Iris försvann igår. Helvetes jävla skit.
Känner på mig att något har hänt. Det värker i hela hjärtat.

Klarar inte av att förlora henne. Den kärleken jag har till henne är helt unik, och jag kommer förlora förståndet om hon inte kommer hem snart. Vi snackar tvångsintagning, alltså.

HelveteHelveteHelveteHelveteHelvete


My mannequin can dance.

Okej, jag åkte aldrig till Hisingen i onsdags. Jag åkte visserligen in till stan, för att köpa nytt nagelgelé, men Hisingen struntade jag i. Så dit ska jag idag istället. Sen ska jag in till centrum igen och kolla efter lite saker inför helgen. Party imorgon, både jag och bloggen fyller år! :)

Tidigt som satan imorgon åker jag till Gekås också. Får gå upp klockan 7. På min födelsedag. Har nog inte hänt innan. Tråkigt, mycket tråkigt. Men, vill vara fin får man lida pin. Eller ja, det passar ju inte riktigt in här.
Men skit samma...


♥ Kan det inte bli november snart? ♥
Team Volturi!


Yeah yeah yeah yeah yeah!!


Yeah! Rammstein släpper en ny singel nästa vecka!!! :)

Och det nya albumet släpps i oktober nån gång. Fan vad jag har längtat! Nu håller vi bara tummarna att dom kommer till Sverige på sin turne också!


Nu ska jag iväg till Hisingen för sista gången. Känns lite tråkigt sådär. Fast jag ska ju ändå börja plugga snart, så helt negativt är det ju inte. Men när valet ligger mellan Pomona och AF, så. Fy fan, säger jag bara!


Ciao så länge!


You can run, but we'll find you.

Håller på att sitta och leta lite coola bilder på nätet. Ska göra egna tee's har jag bestämt, med asballa tryck! Säger inte mer än så just nu, ni får helt enkelt vänta och se hur det blir :)

Pysslar också med ett litet projekt nere i mitt rum, som förhoppningsvis ska bli klart innan helgen. Fyller år på lördag, och vill gärna att det ska vara färdigt när det kommer hit folk. Är iofs redan halvfärdig, har lekt lite "Girl gone wild" här hemma i helgen med pappas skruvdragare.
Hohoho, riktigt kul :)


Ord, jag finner inga ord.

Alltså, okej. Var på plats hos AF idag, klockan elvanollnoll, precis som jag skulle. Mötet börjar, får fylla i närvarolista, får fylla i nån annan lapp. Sen är det nån föreläsare som berättar om någon nytt projekt i Partille där vi skulle få delta. Jag lyssnade inte så noga, eftersom jag ju redan vet om att jag börjar plugga om ett par veckor bara. Efter ca 30 min kommer min gamla jobbcoach fram till mig. Hon ville försäkra sig om att jag var den jag påstod (WTF?!) och sen undrade hon vad jag gjorde där (WTF?!?!). Jag förklarade att jag var där för att hon bett mig komma dit (DOH!). Då säger kärringen att hon skickat fel info till mig för, and I quote: Du ska ju börja plugga, väl?

Jippie! Min dröm har gått i uppfyllelse, AF har LYSSNAT för en gångs skull! Sen gick det ju utför igen då. Efter mötet så sa hon att hon skulle skicka en kallelse till mig, samt info om aktivitetsstödet. Och guess what! När jag kommer hem 30 min senare, så ligger det ett brev från AF i brevlådan. Det gick fort, må ni tro.


Snälla! Jag ber den lille skäggige mannen där uppe! Låt skolan börja snart, så att jag slipper den här skiten nu! Tack på förhand...


Man skulle kunna säga som så att...

- Jag är hellre en anka i en pöl, än en anka i ett stort hav -


It's a new morning..

Livet är hårt nu. Inte nog med att AF förföljer mig och plågar mig. Nu har vi ingen bil längre heller. Nope, papi smällde med bilen igår. Suck.

Är rädd att jag är på väg nerför igen. Orkar inte med det en gång till. Får bara hoppas att allt blir lite lättare när jag börjar skolan i slutet av månaden. Att det skulle börja kännas som om allt får en mening igen då.


Jaja, nu lättar vi upp stämningen lite här. Ska ner till min älskade syster-yster ikväll och kolla på film. Kanske lite godis på det också? :)


You destroy everything you touch!

Dö, förbannade jävla skit AF!!!! Jag hatar er!!! Varför i hela helvetet ska ni krångla så fort ni får en chans?!?!?!?!?! Förbannade skit! Jag orkar inte vara hos er, kan ni inte förstå det? Ge fan i att behandla människor som skit, så kanske någon stackare orkar med er! Men nej då! "Hej vi är världens stördaste, jobbigaste myndighet, och nu ska vi krångla utav bara helvete!" Åt helvete med er!


Typ så här tycker jag om er!


FUCK FUCK FUCK FUCK!


And it goes...

Hua, när jag gått upp imorse var det första jag fik syn på en stor, fet jävla spindel i mitt "mellanrum" (dvs. rummet som är mellan mitt rum och garaget). Jag försökte förgäves ta kol på aset med hjälp av hårspray, men det gick inte. Som tur var hade papi precis kommit hem för en snabb fikapaus från jobbet, så han fick komma ner och ta den.
Usch, hatar verkligen spindlar.

Sen blev det stress, för jag skulle åka till Hisingen och gå på ett möte. Eventuellt för sista gången, tyvärr. Och min jobbcoach, som jag haft hela våren och sommaren, har inte kommit tillbaka ännu från sin ledighet. Så om Arbetsförmedlingen ska börja krångla, vilket inte skulle förvåna mig alls, så får jag inte träffa henne mer. Tråkigt, hade velat säga hej då till henne. Fast jag kan ju för allt i världen inte förstå varför AF skulle börja krångla nu, och vilja att jag skrivs över hos dom igen, då jag börjar plugga på heltid om 3-4 veckor. Varför gå igenom allt det för? Varför ta upp ännu mer tid hos AF, när deras kötider redan är så enormt långa?

Jag i lördags  :)


RSS 2.0