Show me some love!

Home at last!
Jag hade världens knäppaste kund idag. En gammal tant (med tillhörande rollator) som stod och pratade för sig själv. Sa lite elaka saker om olika "folkgrupper". Skämdes faktiskt för henne. Men hon var nog schizofren, för en kollega frågade henne vad hon sa. Då förklarade hon att hon brukade prata för sig själv, varpå hon frenetiskt började slå sig själv i huvudet. Jag säger då det. Wierd.

Tonight blir det något lätt till middag. Typ en smörgås. Sen ska jag äta chips och godis. Har även köpt ett styck flaska julmust. Känner att jag måste komma i ännu mer stämning. För att inventera mina julsaker räcker nämligen inte för mig.


Näe, to the kitchen! xoxo

Oddsen?

Blir inget Ge-ge idag. Har inte jobbat på tre veckor. Men så ringer dom och ber mig komma in idag. VAD ÄR ODDSEN?!?! Eftersom jag måste tacka ja till allt jag får, (för hur ska jag annars kunna betala hyran?) så fick jag naturligtvis skjuta upp mina planer. Nu vet jag inte när jag kan åka heller. Och det är drygt.


Mot jobbet... :'(

[geakaows]

Morron! Igår vart jag på party hos min mami. Smyckeparty. Ni vet, som Tupperwareparty eller sexparty. Ehh, fast här såldes det då smycken. Jag lovar. Hedersord. Påminner lite om SNÖ's halsband. Jättefina grejjer, och det är en bekant till mami som gör allt själv. Oh yes. Jag köpte ett sweeeeet halsband till mig själv :)

Idag ska jag fixa med mitt julpynt nere i förrådet, för jag orkade inte igår. Det tål att erkännas: Jag är lat. Ska förhoppningsvis till Gekås [geakaows] imorgon med Emme. Där ska det köpas stuff. Julpynt, julklappar och lite smått till min bebis.

Till helgen är det således också halloween. Era planer? Själv ska jag klä  ut mig. Om jag så ska sitta här ensam hemma och fåna mig, så ska jag vara utklädd! Bilder kommer!


God jul! xoxo

Party tonight!

Morron! Inte för att jag precis gick upp eller så...

Igår vart jag iväg på äventyr. Åkte ner till Falköping med min mormor och morfar samt lillebror. Jag köpte en ost, en julprydnad, en liten chockladtomte (som jag ska ha HÄR) och två chockladkalendrar. Sen åkte vi hem. Tänkte ni ville veta.
Idag ska jag inventera mina julsaker. Så jag vet vad som måste köpas nytt. Det är en big deal detta, senii!


To the basement! xoxo


Jag ska få en bebis!

Jaaa! Jag ska få en liten bebis! By far den bästa dagen i mitt liv på läääääänge! Bättre än så här blir det väl knappast? :)

on the streets of Philadelphia.

Oh yes, jag har varit och handlat idag. Köpte en massa gott. Risifrutti och grejjer. Dessutom köpte jag philadelphiaost och digestivekex, så nu ska jag göra cheesecake! Damn, vad gott! Så länge man inte glömmer osten...

Yummie! Här ska bakas!
Försök hindra mig, Ninni! ;)

have yourself a merry little christmas.

Gah! Gud, jag längtar så fruktansvärt mycket till jul! I år är första julen jag firar i min lägenhet också, så nu får jag äntligen använda allt kul julpynt jag samlat på mig genom åren. Köpte min första julklapp i lördags också. Till far. Hoppas han blir glad :)

Just nu sitter jag och googlar 'Gingerbread house'. Ska se om jag hittar lite schyssta ideér. Pepparkakshus måste man ha. Off course. Kan bara inte bestämma mig för om jag ska göra huset och allt själv, eller om jag ska köpa ett färdigt hus och bara dekorera det. Jag drar mig till minnes att jag tjatade till mig en jävla massa deg förra året för att jag skulle göra ett tåg. Det gick inte så bra. Pepparkakorna blev svarta. Jag vill minnas att dom ska vara bruna? Men sen vill jag inte lägga ner för mycket jobb heller. För det första: jag orkar inte. För det andra: jag kommer inte vilja äta upp det. Btw, kan man äta ett helt hus själv? Jag ska. Punkt.

Detta vore väl något?
Yeah right! In my dreams!

I have lost the will to live .

Igår hade jag en härlig bakissöndag. Större delen av dagen spenderades hemma hos familjen. Jag och mami gick på en härlig skogspromenad med sötnosarna, vi fikade och sen färgade jag mammas hår. Tyvärr var inte vädret det bästa igår, men man kan ju inte få allt.

Tilda. Tessie. Sötisar.

What happens on toa...

Jag drack en hel kanna mojitos igår. Själv.

Här nedan följer bildbevis på varför jag, Ninni och Tina inte bör dricka alkohol. Och detta är då posebilderna. Det finns värre bilder, tro mig... What happens on toa, stays on toa ;)

Här går det rätt lugnt till. Mi casa es su casa. Är du glad är jag glad. Fånga dagen, eller nån sån skit. Här börjar det gå utför. Och ja, det är en tampis Tina har i munnen.

Ja ni ser ju själva. Tror min kamera hade fått i sig lite för mycket också... Oh yeah! Vi har det bra, vi här bak i bilen...

Oh, mama!

Partytime at my place!
 


uuusch...

Mår inge bra alls idag. Jag tycker synd om mig själv.

Idag blir det städ, en tripp hem till mor och far, lite handling. Och förstås chiligryta ikväll. Yum! Funderar på att dra mig till bolaget också och köpa mig en flaska bacardi. Så jag kan göra mojitos ikväll :) Eftersom jag är så grymt talangfull på allt jag gör, så är jag naturligtvis en jävel på att blanda drinkar. Kom ihåg var ni hörde det först!


xoxo

gonorré?

Nyss hemkommen. Druckit lite vin har jag gjort. Klappat katter också. Tyvärr följde inte kameran med på kvällens äventyr, men jag tackar Issa för en trevlig kväll! Jag vill också tacka mor och far som körde hela vägen hem till henne för att plocka upp mig, och sedan körde mig hela vägen hem. Allt för den förbenade snuskgubbe som håller till i mina kvarter. Jag hoppas att han får gonorré och dör i svåra plågor.

Nu ska jag sova.


Natti <3

ska jag oroa mig?

Hittade detta testet på Puma's blogg, och kände att jag var tvungen...

Barn:
[x] jag älskar tv-spel (speciellt TR)
[  ] min favoritglass är dajm
[x] jag föredrar hårda paket
[  ] jag bor hemma hos mina föräldrar
[x] jag tycker om tecknade filmer
[  ] min favoritsylt är jordgubb
[  ] jag tycker att pussar är äckligt
[  ] jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
[  ] jag vet inte vad "sitt still" betyder
[x] jag har ett gosedjur i sängen (fem...*visslar*)

Summa: 4

Tonåring:
[x] jag svär ofta
[  ] jag festar minst en gång i månaden
[  ] jag tycker det är coolt att bli full
[  ] jag har finnar
[x] jag ogillar barn (vissa skitungar)
[x] jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
[  ] jag har en kondomsamling
[  ] jag kan inte vistas ute utan smink
[  ] jag ogillar ansvar
[  ] jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen

Summa: 3

Vuxen:
[x] jag vill ha/har barn
[  ] jag tittar alltid på aktuellt
[x] jag önskar mig saker till hemmet
[  ] jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
[x] jag tycker om äggula
[  ] jag är gift
[  ] det bästa med julafton är att släkten samlas
[  ] jag tittar alltid på melodifestivalen
[  ] när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
[x] jag storhandlar

Summa: 4

Tant:
[x] jag tycker om att lösa korsord
[  ] jag har gråa hårstrån
[  ] jag har mycket rynkor
[x] jag lagar mat varje dag
[  ] jag bjuder bara hem folk om det är städat hemma hos mig
[x] det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
[x] jag förstår mig inte på dagens ungdomar
[  ] jag har barnbarn
[  ] jag blir gladast av mjuka paket
[x] jag tycker om kokta grönsaker
Summa: 5

Barn: 4
Tonåring: 3
Vuxen: 4
Tant: 5

Bör jag oroa mig?  >.<


Ny dag...

Idag har jag mycket att göra. Ska städa hela lägenheten (som jag inte har gjort på hela veckan! Det ni!), sen ska jag kanske upp till päronen och stjäla lite sandpapper. Ska sandpappra mitt köksbord hade jag tänkt. Bara för att jag har ett eget köksbord, och därför kan göra precis vad jag vill med detta. Hah!

Ikväll ska jag nog hem till en kompis och dricka lite vin. Yes, J has left the building!


See you soon! xoxo

scared you, didn't i?

Hell yeah!

are we human or are we dancer

Sitter här och lyssnar på The Killers senaste låt. Me like it skarpt!

Kvällens plan är ungefär som alla andra kvällars plan. Jag ska kolla på film och äta något onyttigt, mao. Eftersom guacamolen jag åt igår smakade... ja, typ bajs, så har jag kvällen till ära köpt hem cheddar cheesedip istället. Den VET jag att den är god, så ikväll tänker jag fan inte bjuda hem nån. Den ska jag ha bara för mig själv. (Skulle ni tänkt på innan ni dissade mig!) Höhö, hör mitt onda skratt. Sen är det Tilatime klockan 22.00 på MTV. Våga inte missa! Efter det kommer South Park. Missa inte det heller.


Fast fan film, blev jävligt sugen på Sex nu...

I'ts alive!

Jag är klar! Och som utlovat:

Min skiss.  Så här såg masken ut innan jag började kleta och svära.  Paljetterna är på plats! Nu ska skiten torka bara...

Voila!  All done! Puh...  You want close-up? I give clouse-up!


Storebror ser dig...

Okej, eftersom INGEN vill äta nachos med mig så får jag proppa i mig allt själv. Det enda problemet är att jag inte har något gott att dricka till :( Kul med vatten, liksom.


Sitter här och lyssnar på Nirvana. Och, ehh..., första lagret med fjädrar är nu klart på min mask. Så det lär dröja ett litet tag till innan ni får se den. Men hey, ni har ju fått se min lunch idag. Nöj er med det, tycker jag! (så jävla kräsna...)

Nu ska jag nog kolla på film. Finns ju för fan inget att se på tv. Men då måste jag bestämma film också. Gud, varför är mitt liv så svårt? Ahh! Kom precis på att jag inte berättat för er om den händelse som inträffade imorse och förändrade mitt liv! Eftersom jag var två steg bakom alla andra igår kväll glömde jag totalt bort DH. (Jag skyller förstås egentligen detta på mina vänner, jag anser att det är deras jobb att påminna mig.) Hur som, så "fixade" jag avsnittet på ett eller annat sätt, och satt således och kollade på detta imorse runt 10. Plötsligt ringer det på dörren. JävlahelvetevemvågarstöramigmittiDH?!?! tänker jag, och går argt till dörren och slänger upp denna. Utanför står... ja, jag vet inte vad det var för något. Människor tror jag, russinmänniskor, men man kan ju aldrig vara helt säker. Dom kom i alla fall från något kristet samfund och delade ut bibelgrejer. Nu är jag en sån typ som inte kan vara otrevlig mot människor, så jag log så glatt jag bara kunde, tog emot lappen och drämde igen dörren framför näsan på dom. Jag tackade förstås så hjärtligt innan.

Men nu till det viktigaste, vad ska jag göra med lappen jag fick? Jag vågar inte slänga den; Storebror ser dig...


Tacksam för hjälp!


Lunch!

Mmm, säger jag bara!

  My lunch is ready!

Feskepênnar!

Imorse gick jag upp klockan 7. Hade nämligen tvättid. Men jag slängde in två maskiner, sen gick jag upp och la mig igen. Kände att jag förtjänade det :)

Strax ska jag laga mig ett mål mat. Fiskpinnar, potatismos och remouladsås. Jag gillar egentligen inte pulvermos, men det är det enda jag har hemma så det får duga. Synd, för jag gör verkligen världens godaste potatismos :) Det MÅSTE smakas!

Ikväll är jag sugen på nachos och guacamoledip. Jag har det t.o.m hemma. Men alla dissar mig! Någon som vill kolla på film med mig ikväll? :)


Mot köket!


Suck .

Min mask är inte klar ännu, så jag slänger upp bilderna imon istället. Nu ska jag kolla på Reservoir Dogs och käka Marabou Apelsinkrokant. Sweet!


Sleep tight!

Barnens Stora Leksaksbok .

Trevlig lektyr jag fått hem idag. Nu sitter jag och kryssar i julklappar till mig själv. Den trevlige farbrorn på AF idag tyckte att jag såg ut som 15, så jag tänkte att det skulle passa bra då.

Snart ska jag börja fixa och trixa med min Halloweenmask. Jag ska vara kreativ i år och göra den själv :) Lägger upp en bild sen!


Köss!

Som utlovat.

Här går jag bland löven.  Emme tar en smökpaus.

Sen klättrade Emme i träd.  Själv kickade jag lite kotte.  Och en till.

Sen hoppade jag lite grann.  Och Emme ville inte vara sämre.

En dag i skogen.

Piercingen gick kanon igår. Bara så ni vet.

Idag har jag varit med min vän Emme. Vi lekte lite i skogen. Detta var mycket roligt. Bildbevis kommer imon!

Jag får så sjuka cravings ibland. Just nu, denna sekund, blev jag äckligt sugen på blåbärssoppa. Synd, för dom hade ett erbjudande med blåbärssoppa på MAXI. Men jag köpte inget, för jag tänkte att jag "aldrig någonsin" skulle bli sugen på det. MEN FÖR HEL*ETE! Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till. Någon som har några liter till övers hemma som har lust att komma hit med det?

Jaja, ska hoppa i bingen nu. Bäst så. Gonatt!


Today is the day!

Idag gäller det. Är så sjukt nervös. Har knappt sovit nåt i natt :O

Storstädning.

Nu ska jag städa mina killars bur. Sen ska dom få massa grönt! Det kommer dom gilla :)



Morning!

Yes, det är sant. Jag är vaken. Vaknade runt fem imorse, och kunde inte somna om. Så jag låg i tre förbannade timmar och drog mig i sängen. Så kallt att vara uppe...

Nu ska jag skicka iväg lite jobbansökningar, sen ska jag sätta mig i soffan och dricka hot chocolate. Och läsa min bok såklart.

God morgon, landet!



Fattig...

Nu har jag köpt en ny DVD. 2000 kostade den. Jag vill härmed be om ursäkt till mitt bankkonto. Verkligen.

Snart ska jag kolla på Tila Tequila. Sen ska jag faktiskt sova. Är sjukt trött redan, men jag kan inte missa Tila. No way!


Sov sött där ute!

Pirr .

Oh my, jag är så sjuuukt nervös inför lördagen. Hur lyckades du övertala mig till detta, Nin? :P

Jag fick minsann pengar tillbaka från DVD:n igår, så strax bär det av till Media Markt. Jag har egentligen inte råd, men jag klarar mig inte utan. Köpte dessutom lite kul grejjer från IKEA igår (ja, jag hittade en kopp till diskmedlet) och en massa kul julsaker! Dom hade en helt perfekt plastgran på Coop också, perfekt i höjd och allt. Men jag vet inte. Jag kanske vill ha en riktig gran. Har inte bestämt mig än :)


Off to Media Markt!


Upptagen, men ändå inte .

Damn, idag har jag farit omkring som en galning här hemma. Jag har sytt lite kläder, hängt in en massa roliga saker i mina pojkars bur och jag har diskat. Strax kommer far min och hämtar mig, vi ska till Coop och reklamera min DVD. Förhoppningsvis får jag pengarna tillbaka så att jag kan köpa en ny. Tänker inte lämna in den på lagning. Då köper jag hellre en helt ny på Media Markt. Men det ska nog gå bra. Sen ska vi till IKEA. Yaaay! Ska se om jag hittar nån fin kopp jag kan ha diskmedel i :D

På lördag gäller det! Vill du att jag håller dig i handen, Nin?


Ciao!

Bloggkrig!

Eftersom Ninni valde att lägga upp äckelpäckelbilder på sin blogg utan förvarning, så gör jag samma sak. Här har ni en bild på mina små söta husdjur. Som dock inte bor i min trappuppgång. Nej, för mina husdjur tycker om mig!

Feel the krig, Ninni! Feel it! KRIG!

   

So much to do!

Och så lite tid! Idag har jag så mycket att göra, vet inte hur fan jag ska hinna med allt! Måste packa upp min fotoskrivare och hitta ett ställe där jag kan ha den. Suck. Sen ska jag skriva ut en massa cv:n som jag ska skicka. Är sååå trött på att vara ledig nu...

Måste städa mina pojkars bur också. Och möblera om för dom. Sen måste jag handla. Dammsuga. Livet tar ju aldrig slut!


Näe, back to fotoskrivaren!

Nostalgi!

Ja, herrejävlar! Jag kan ju naturligtvis inte gå hem tomhänt från Media Markt. Så jag småkikade lite på filmerna. Plötsligt såg jag den! En av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten. Jag grät fan nästan av lycka. Troddde inte ens att den fanns på dvd. Jag talar så klart om... Resan till Melonia! Har ni inte sett den, ja... Skyll er själva, säger jag bara. Se den! Nu ska jag bara hitta Flåklypa Grand Prix på dvd också, så är min nostalgitripp total.

Sen när jag var hemma hos päronen förut satt vi och kollade in en massa gamla barnprogram som jag älskade när jag var liten. Haha, jävlar vilken underbar dag jag har haft :) Någon som minns Sagostunden? Haha, den låten är ju så sjukt skön! Mupparna älskar jag också (någon annan förutom Ninster som ALDRIG har sett dom?). Min älsklingslåt när jag var liten: Mahna Mahna :)

Nu ska jag slänga på min film!

Bildbevis!

Bildbevis på dagens tidigare aktiviteter:

 

Soffan!

Nu ska jag ljuga lite här: Idag har jag inte städat.

Haha, ser ni? Jag varierar mig lite ialla fall ;) Nää, seriöst jag är så sjuuukt seg nu. Ligger här på soffan och lyssnar på musik på min DVD. Nåt den är bra. Kul för den. Verkligen.

Måste verkligen bort till Media Markt sen och se om jag hittar en ny. Tar jag bussen behöver jag ju inte oroa mig för att jag köper något. Lycka till med att jag ska orka bära omkring på en kartong liksom, haha! Sen ikväll kommer min pappa ner hit med ett bord jag ska ha i mitt sovrum. Måste ställa min fotoskrivare på något. Hade nog tänkt möblera om lite i sovrummet också. Men bara kanske.

Nu ska jag tappa upp ett bad och tända massa ljus. Ska planera lite Halloween medan jag ändå håller på. Två njutningar i en, som min vän Johanna brukar säga. Damn vad chill :)


Köss & tabberas!


Friends, laughter and...

...Howl's moving castle. What more do you want?

Inget annat just nu iaf. Försöker kolla på den, men min DVD har blivit lite knas. Tänkte åka till Media Markt och kolla på en ny imorgon, men det är inte så superklokt iom att jag faktiskt är "ledig" och inte tjänar några pengar :) Men DVD behöver jag en, klarar mig inte utan den. Så det ser jag som något livsnödvändigt. Men seriöst, filmen är faktiskt en av mina favoriter. Älskar boken också. Trots att dom knappt har något gemensamt. Men grymt bra är dom båda ändå :) Förövrigt är det Christian Bale som gör rösten till Howl. Grrr, säger jag bara. Slänger in en bild på snyggot också!

Jag har ändrat om lite här, bloggen blir ju trots allt en månad idag. Men av någon j*vla anledning funkar ingenting! Tog mig en timma att kunna logga in! Varför?! Jaja, ny bakgrund har jag :)


Nej, back to Howl!


God morgon!

Inte riktigt, men nästan. Gick upp halv ett idag. Känns lite jobbigt, för jag tycker inte om att gå upp sent. Men jag låg uppe igår. Satte på Miami Vice, men jag stängde av skiten efter en kvart. Seriöst, jag höll på att somna. Så jag läste typ 100 sidor i min bok Dreamcatcher. Plötsligt var klockan halv två :) Jag bara älskar när tiden rinner iväg så. Inte. Inte alls.

Meeen, jag älskade dokumentärer om Hollywoodvampyrer som gick på tvåan igår! Måste ta ett vampyrfilmmaraton nån kväll, bara för det. Med alla mina favoriter. Jag kanske slänger upp ett kollage här också med dom snyggaste och hetaste vampyrerna ever. Ni fick ju ett litet smakprov igårkväll :)


Nu ska jag till hem till päronen! Hörs sen!



I love vampires!

Nu är det en dokumentär om Hollywoodvampyrer istället. Är det bara jag som tycker att vampyrer är otroligt heta? Manliga vampyrer alltså. Hell yeah! ;)

Godast av dom alla:



Tjockeladpudding!

Ikväll har jag gottat upp med chips och godis. Tycker att jag förtjänar det, efter det jag gått igenom idag. Nu sitter jag och kollar på tvåan, skräcktema ikväll :) Kollar på nån dokumentär nu om nån "vampyr-prinsessa". Fast jag ska inte kolla på varken Nosferatu eller Dracula sen, tänkte slänga på nåt annat. Inte bestämt mig än bara :)

Ohh, jag har glömt berätta om det fantastiska jag köpte igår. Asheta lösögonfransar! Inte riktigt såhär långa, men nästan :) Hah! Sa ju att jag är en total sucker på Halloween och allt som hör därtill!



Hej då...

Idag ska jag tillbaka till Varberg. Ska säga hej då, och jag ser inte fram emot det. Usch, vill inte, men jag kan inte ha det såhär längre...


Ciao...

920618 - 051010


Fortsätt sova sött, mammas älskling <3


Godmorgon Sverige!

Värsta action här hemma imorse! Jag vaknade av en massa tutande nerifrån gården. Låt mig bara säga att det finns inget, INGET, som får mig på så dåligt humör som att bli väckt. (I'm beeing super serial!) Så när jag kollar ner ser jag en brandbil och en massa brandmän. Dom hade nån övning av nåt slag. Så jag käkade frukost vid mitt köksbord för en gångs skull :) Måste ju se vad som händer!

Jag behöver väl knappast säga vad jag ska göra idag? Familjen kommer ju hit på tacokväll så självklart måste jag göra den där saken... Sen ska jag iväg på lite ärenden. Spendera pengar. Mycket viktigt för mig. Dessutom är det en liten speciell dag idag. Och det menar jag inte på ett bra sätt :(



Ciao!

Has she lost her mind ?

Faktiskt inte. Vad Nichni än säger. Idag har jag köpt fyra nya filmer. Iron Man, Mona Lisa Smile, Wedding Chrashers och Reservoir Dogs. Dessutom sprang jag in på Buttericks och köpte mig en ögonmask. Är en total sucker för allt som har med Halloween att göra :) Nu sitter jag här och käkar nudlar, ska slänga på nån av filmerna. Kan bara inte bestämma vilken.

Imorgon kommer familjen hem till mig på tacokväll. Har inte käkat tacos sen jag flyttade, så det är ett jävla tag sen.




You know you love me!

On my way .

Wierd natt. Gick upp klockan 12, men vaknade runt 10. Då var jag naken. Jag hade på mig ett linne när jag somnade, så jag har ingen aning om varför jag inte hade det när jag vaknade. Mysko... Har drömt en massa konstiga drömmar inatt också. Om yogan och dataspel och grejjer. Hmm...

Nu ska jag in till stada. Ska lämna in ett cv på ett ställe, ska till min ena tattoostudio och jag ska till Movieline. Sen ska jag på yoga och gym :)


God jul, Ninni!




Marängswiss!

Hmm, vet inte riktigt vart min hjärna var i förmiddags. Jag har alltså inte varit i Halmstad idag, utan Varberg. STOR skillnad :) Nu ligger jag här och lyssnar på Creedence. Ska snart göra mig lite marängswiss och påbörja andra säsongen av GG. Ohh, tror att jag ska in till Movieline imorgon och slösa mina pengar :) Wish me luck!

Kvällen avslutas med en godbit! (I'ts all for you, Ninster!)





DH = wtf?

Igår var jag faktiskt mkt besviken på DH. Hände ju inget spännande! GG däremot... Har sett klart hela första säsongen nu, och ikväll ska jag se de fem första avsnitten från andra säsongen :) Me like!

Strax ska jag åka iväg till Halmstad med min mormor och morfar. See you tonight!



Kössen!

Mmm...

Precis som det står i titeln, så äter jag chocklad. Dessutom äter jag ferraribilar och ballerinakex. Och dricker apelsinjuice. Och kollar GG :) Senare blir det DH. Och nej, jag har inte städat idag. Jag orkade helt enkelt inte när jag kom hem från jobbet. Jag tog en powernap på soffan istället :)

Jag är såå snäll att jag slänger upp en bild på RDJ idag med! (Feast your eyes, Ninni!)





Off to work!

Oh yes. Ska bara jobba fyra timmar idag, så det är inte så farligt. När jag kommer hem ska jag till allas förvåning... STÄDA! Gud, vilket roligt och intressant liv jag lever...


Kössen!

Wtf?

Hehe, kom på förut att jag ju inte har skrivit nåt sen i torsdags. Detta innebär att jag inte har berättat om mina äventyr i fredags. Såå, here goes nothing... :)

I fredags så städade jag lite, shoppade lite och sen gick jag på bio! Såg Tropic Thunder. Damn, vad rolig den var! Garvade nog högst av alla i hela biosalongen. Ett stort plus är ju dessutom att Robert Downey Jr är med... :)





Segt...

Har inte skrivit nåt sen i fredags ju! Detta beror på följande: i lördags städade jag från det att jag vaknade tills folket kom. Igår jobbade jag, sen var jag bakis. Tycker att det räcker som ursäkt.

Fan, jag har så sjuka bakfylle-cravings. Igår på jobbet stod jag och drömde om blodpudding. Så jag var tvungen att åka och köpa det efter jobbet. Blodpudding med lingonsylt, bacon, rösti och bruna bönor :) Detta bjöd jag min familj på. Sen åkte jag hem, kollade Gossip Girl och käkade chips och godis. Yay! Nu ska jag hem till mina parents hus och gå ut med mina hundar tror jag. Så ska dom få springa lite i skogen :)



Ciao!

Catch the rainbow .

Nu ligger jag och väntar på att sista tvätten ska bli färdig. Slänger ett öga på Fringe på femman, men har avstängt ljud. För jag lyssnar nämligen på Rainbow. Och min morfar har rensat mitt avlopp åt mig idag. Så nu kan jag äntligen spola vatten i mitt badrum igen. Yay! :)

Näe, back to work. Hade tänkt totalskrubba badrummet nu, så slipper jag åtminstone det imon. Ska ju städa resten av lägenheten då.


Ciao!

Varför...

..är det så tråkigt och tar sån tid att städa? Nu har jag precis dammsugit ungefär 25% av lägenheten, det har tagit en halvtimma. Eller nej, jag har fixat lite med mina skor också. Jag är perfektionist/har tvångstankar. Typ en mix av båda. För när jag ska ställa fyra par stövlar bredvid varandra, så tar det ca 15 minuter. Bara för att jag inte klarar av att ena skon står 0,5cm framför den andra.

Nu ska jag putsa min spegel i hallen. Jag räknar med att det kommer ta ytterligare en halvtimma. Tur att jag har Ennio Morricone som håller mig sällskap då :)


See you later!

Today...

..ska jag STÄDA. Och tvätta. Men jag har glömt bort min tvättid. Ska ändå iväg en stund, så jag kan passa på att kolla då. Igår köpte jag tre par nya stövlar. Hell yeah! Super fina :)

Nä, nu ska jag springa. Hade tänkt köpa något gott att bjuda min mormor och morfar på när dom kommer hit i eftermiddag. Min morfar ska nämligen rensa mitt avlopp :)



Ciao!

RSS 2.0