Mors dag.

Ska iväg till farmor nu, och sen till mormor.
Uppdatering om gårdagen kommer ikväll!


Ciao så länge!

Rockbaren!

Ikväll ska jag och Ninni bränna alla våra pengar!
Nej, det ska vi inte. Men lite? Snälla?


Ha en bra lördagskväll!
Höres imon!


Ciao!

Because we can, can, can!

Har precis kollat på Moulin Rouge med mammsen. Jävlar vad bra den är! Har fått en idé till en ny bloggdesign nu också som jag ska skissa ner lite snabbt, så att den inte försvinner i natt. Det har hänt förr, och det är mycket irriterande. Hinner knappt göra något på den i helgen, ska parta imon med Ninni och på söndag är det mors dag. Glöm inte! Då är det middag hos mormor och morfar som vanligt.

Har köpt tyg till en kjol jag ska sy också. Har designat en tutu-liknande tyllsak till korsetten, men jag orkar inte börja på den. Så det får bli till att inviga den nästa gång jag och Ninni drar ut.


Snart blir det sängen!
Natti natti!


Varför?

Jag blir så förbannad!
Jag har ringt till ICA-banken X antal gånger, eftersom att min bror är i Sydamerika och har blivit rånad. Han har blivit av med hela sin plånbok, och det gick ju bra för oss att spärra bankkortet för honom. Men nu då? När han behöver ett nytt kort? Nej, då måste han ringa in personligen för att kunna få ett nytt kort. Vilket han inte kan, eftersom att du inte kan ringa från utlandet till en växel med nummersvar. Eller vad fan det nu heter.

Nehej, men då får han logga in på sitt bankkonto och maila till dom. Men behöver han inte kortet då? Jo. Jaha, men om han har blivit RÅNAD och inte har sitt kort då? Jaha, är det därför han spärrade sitt kort kanske? Hmm, ja då får han skicka ett personligt brev, och det tar ju bara 3 veckor att komma fram. Sen är dom sega som fan på att skicka ut kortet också. Så han ska alltså gå där nere i 1½ månad utan pengar? Lyckat.

Jag förstår självklart att dom har sina regler, och det är jättebra! Annars skulle ju vem som helst kunna ringa och beställa ett nytt kort i någon annans namn. Men samtidigt måste dom kunna göra någon typ av undantag.


Nej, Aftonbladet nästa? Det brukar ju funka för oss små människor när storföretagen inte vill lyssna.

My precious...

Yes! Den har kommit hem till mig!


Hade velat ha den på lördag, men jag är väldigt osäker på vad jag ska ha nertill. Hade tänkt ha min svarta mini/cheerleader-kjol till, men det såg totalt fucked up ut, så nu står jag här helt rådlös. Den hade ju funkat till ett par svarta jeans, men alla mina jeans är för långa (för det är inte jag som är kort), och det ser inte bra ut till heels. Får väl bli att jag syr en egen kjol i tyll och spets.

Snacka om dagens i-landsproblem.

Clothes.

Nu är jag tillbaka från min "bloggpaus". Har inte haft så supermycket att vare sig göra eller berätta de senaste dagarna, så därför har jag helt enkel skitit i det. Tänkte slänga upp lite bilder på vad jag köpte i Ullared i måndags. Det gick MYCKET pengar, kan jag bara säga. Dock inte inne på Martin Shop, så mycket skit som dom hade. Hade inte tagit emot något där om dom så kastade det på mig, som mamma brukar säga.


Köpte såklart en massa annan skit också, bl.a. en träningsdvd; Boxaerobics. Så nu jävlar ska jag komma igång! Fast tja, jag har inte använt min yogamatta än. Som jag fick i födelsedagspresent. I september... *smäll på fingrarna*

Nu ska jag kolla ifall min korsett jag vann i helgen har kommit!
Hoppas, hoppas, hoppas!


Ciao så länge!


Ullared here we come!

Blev precis väckt av Emme och Jenny med en förfrågan om Ullared, så nu sticker vi dit.


Hörs senare!
Ciao!

Dagen efter. Again.

Jag är inte bakis! Vilken lycka!

Hade skitkul igår med Ninni. Förfest då som sagt med skräcktema. Jag och Ninni klädde ut oss till Twilight-vampyrer. Eftersom vi skulle vidare senare på kvällen (RockBaren!!!!!) så ville vi inte spöka ut oss för mycket. Så Twilight-vampyrer passade ju perfekt! Inga fangs här inte. En Twilight-vampyr har bara blek hy och är otroligt snygg, och eftersom att både jag och Nin redan är otroligt snygga så behövde vi bara sminka oss lite ljusare i ansiktet. Men det blev lyckat som fan!




Dom nya skorna! :)

Blev inga bilder från RB dock, Nin tog typ en bild tror jag.
Men det kommer fler tillfällen. Kanske redan nästa helg?


Ciao så länge!

Halloween kommer tidigt i år.

Party ikväll! :D
Med skräcktema! :D
Jag ska gå som mig själv! :D

Bilder kommer imon. Nu ska jag fortsätta äta godis.
Kanske popcorn också, blev precis sugen på det.

Heels, again.

Jag kunde inte hjälpa det.
När jag såg dem ville jag ha dem.
Så jag köpte dem.
Bara sådär.

Snackar såklart om ett par nya heels. Tänker inte visa dem ännu. Ska ha dem imon också, nämligen. Men dem är heta som fan! Lovar att slänga upp bilder på söndag på allt det nya! Köpte även soundtracket till Twilight. Så nu vet ni vad jag kommer syssla med de närmaste timmarna. Precis, lyssna på musik. Och kanske städa lite också.

Men bara kanske.

Ge mig den!

Shit, sjukt bra film igår!
Dom hade visserligen ändrat på väldigt mycket, tagit bort karaktärer osv. Men det gjorde faktiskt inget, den var lika bra ändå. Och sen så hade vi ju då Ewan som präst. Vad kan jag säga? Grrrrr... Det är något med det där alltså. Het som fan är han iaf, som vanligt ^^



Nu ska jag strax till Kållered och köpa alkohol.
Och kolla på skor.
Fast säg inget till mamma.


Ciao!

Högstadiet.

Någon som minns? Jag minns. Riktigt tydligt också. Hela högstadiet var ett helvete för mig rakt igenom. Jag blev mobbad. Det sjuka med detta är nog att ni nu förväntar er att jag ska säga att jag blev mobbad utav de andra eleverna, dom coola osv. Det är helt fel. Jag älskade min klass, vi hade världens bästa sammanhållning. Några elever gillade jag ju såklart inte, man kan ju inte gilla alla. Men dom flesta var helt OK. Nej, det sjuka var att dom som mobbade mig var mina lärare. Dom som ska få mig att må bra och trivas, gjorde precis allt fel. Tänker inte gå in närmare på vad som hände, men händelserna ledde till att jag mådde riktigt dåligt och fick söka psykologhjälp tillslut.

Sen så började jag gymnasiet. Efter ett par månader ville knappt min psykolog träffa mig mer, hon såg en så enorm skillnad hos mig. Istället för att gnälla om att jag hellre ville dö än att gå till skolan, satt jag nu och pratade om hur underbart allt var. Lärarna var dom mest underbara lärare jag någonsin haft.

Har inte varit på min gamla högstadieskola sen i ettan på gymnasiet. Var där för att ragga framtida elever. Men nu var jag där i tisdags och kollade på lite vernissage och utsällningar, då min lillebror går där. Stället har inte förändrats ett dugg.


Eller jo, papperskorgen är ny.
Man får väl bara hoppas på att lärarnas syn på hur man bör behandla sina elever har förändrats också. Kanske åkte den ut tillsammans med de gamla papperskorgarna. Drömma går ju.

Angels & Demons

Änglar & Demoner ikväll! Shit, vad kul det ska bli! Vi kommer äta middag på Danilo innan också. Vi skippade Bryggeriet eftersom att det blir en sån bit att gå till Bergakungen sen, och det finns inget värre än att stressa till bion. Trust me, I know.

Men mycket ska hända innan dess, jag ska städa och tvätta t.ex. Lika kul som alltid, right? Hade tänkt äta lite också, och har faktiskt fixat lite lunch, men just precis nu blev jag såklart sjukt illamående. What's up with that? Händer jätteofta. Wierd. Får se ifall det går över innan maten hunnit kallna.


Hörs senare ikväll!
Ciao!

090520

Hell yeah! Idag har jag varit och hämtat ett paket på posten. Ett paket innehållandes en liten svart sötsak. Hur denna svarta sötsak ser ut tänker jag inte avslöja. Ska ha den till helgen nämligen, så ni får så snällt vänta. I'm evil.

Nu är jag helt färdig med designen till mammsens tårta.
Här är lite av min inspiration.


Bilder från: Wedding Cake Creations

Tror detta kommer bli skitbra!

Fucked up.

Min bror ringde precis från Guatemala.
Han har blivit rånad.
Igen.

Fan. Fan. Fan. Fan. Fan.


Nu är jag trött och har huvudvärk.
Godnatt, gott folk!

En mobil i käften.

Godmorgon!
När jag vaknade imorse kom jag på jag att jag glömt ta hand om mina nya akvarieväxter jag köpte igår. Inte så kul när växter för närmare 200kr dör bara för att jag är glömsk. Som tur var hade inget hänt, eftersom dom låg i flera plastpåsar för att inte läcka vatten. Plasten behåller ju fuktigheten, så det vara bara att sätta ner växterna fort som satan i karet.

Övrigt kul som hände igår då? Jo, jag och lillebrorsan satt och åt varsinn glass när jag fick för mig att ta kort på mig själv. Med glassen, alltså. Och efter att ha tagit X antal kort, tagit ner mobilen för att kolla om kortet blev bra, ta upp mobilen för att ta ett till kort, ta ner mobilen för att kolla... Ja, ni fattar. Så plötsligt när jag skulle ta ett kort igen, så upptäckte jag att min Twist inte alls smakade lika syrligt och gott längre. Detta berodde så klart på att jag nu försökte ta kort med Twisten, och hade mobilen i käften. Så kan det gå, så kan det gå. Vi fick oss ett gott skratt iaf.

Idag har jag mycket att göra, ska vara på Hisingen vid ett, innan det har jag 100 saker att göra och efter Hisingen ska jag ta en supersnabb runda inne i stan. När jag kommer hem så ska jag städa, städa och städa lite till. Sen så ska jag göra färdigt skissen till mammsens födelsedagstårta. Ja, jag vet att hon fyller år i slutet av augusti, och ja, jag vet att det bara är mitten av maj. Men jag gillar att planera saker!

Det kommer bli en trevåningstårta med bårder och rosor. Färgerna är inte bestämda än, men det lär bli mammsens favoritfärger, och det måste matcha med dukningen osv.


See you later!
Ciao!

Bröllopstårtor gone mad.

Eftersom att jag vill bli tårtmakare, tårtdekoratör, whatever man vill kalla det, så letar jag mycket inspiration på nätet. Just nu letar jag inspiration för tårtan jag ska göra till min mammas 45-års fest senare i sommar. Kommer bli hur bra som helst! Hittade iaf några riktigt crazy tårtor som folk valt att ha på sitt bröllop.


Bilder från: Weddingcakesall.com

Inget jag skulle välja själv, men rätt coola ändå.
Speciellt den första.

Nya tag.

Ber om ursäkt för mitt deppinlägg tidigare. Har varit lite nere på sista tiden, och har dessutom precis slutat med mina p-piller efter 6 års tid. Så jag har lite otrevliga humörsvägningar just nu.

Igår var jag hemma hos Emme och bastade. Sara och Jenny var där med. Vi hade askul! Sen lirade vi Mario på SNES, och alla sög stenhårt. Men det var inte vårat fel, TV:n är för stor. Faktiskt. Sen kollade vi på Yes man, men efter 50 min hade alla utom jag somnat. Så jag tog med filmen hem istället och ska se klart den idag. Lånade även Twilight, så nu ska jag fan få tummen ur och se den också.

Nu ska jag lira Castlevania på SNES <3
Ciao så länge!

Helvetes jävla skit!

Hatar allt just nu. Orkar inte med något.
Orkar inte med livet.
Och ingen bryr sig.

Allt är som vanligt, med andra ord.

Vill bara dra härifrån.
Starta ett nytt liv.
Slippa all skit.

Ingen bryr ju sig ändå.


Helvete helvete helvete

Jag har bestämt mig.

Tog en liten tripp till Media Markt igår med Emme efter frukosten. Provfotade med några systemkameror, och nu har jag bestämt mig. Det blir inte någon Canon, utan denna underbara sak:

Nikon D60.

Den tog riktigt bra bilder, plus att det ska vara en fantastisk kamera för nybörjare. Så någon gång i sommar kommer den hem till mig! <3

Godmorgon!

Nu ska jag strax börja fixa mig, sedan sticker jag hem till Emme ett par timmar. Fun, fun, fun!

Idag har Änglar och Demoner premiär. Någon som ska se den? Själv ska jag inte se den förrens nästa vecka, på torsdag då hela familjen är ledig. Först ska vi till Bryggeriet och äta, sen blir det bio på Bergakungen. Ser fram emot det sjukt mycket. Dels för att jag älskar boken, så jag har riktigt höga förväntningar av filmen. Sen för Bryggeriet också - hallå! Världens godaste bearnaise? Hell yeah!


Hörs senare!
Ciao!

Blåmärken och skrapsår.

Mitt stackars bankkonto har nog jätteont idag, så som jag nätshoppat. Okej, nu ska jag inte gå till överdrift. Jag har bara köpt ett par saker. Men ändå, man lever bara en gång. Right?

Idag har det hänt en massa spännande saker. Satt hos Emme i nån timma med hundarna och kollade på medan hon och hennes pappa fixade hennes bil. Sen åkte vi en sväng och körde för fort. Alldeles för fort. Men kul var det! Sen träffade jag Jenny en stund, tog en promenix med henne, tjötade en massa skit och käkade glass. Sen åkte jag hem och lagade mat till familjen. Paj blev det idag. Min world famous bacon, rödlök & ost-paj och en med spenat, fetaost och salami. Gott!

Imorgon ska jag hem till Emme och käka frukost. Har inte träffat henne riktigt sen hennes födelsedag för 2 veckor sen, så nu är det på tiden! Frulle och Twilight imorgon alltså. Hos Emme. Eventuellt att vi kör lite Mario på SNES också. Yay!


Nu blir det sängen!
Natti natti!

Mina nya bebisar!

Kom hem till mig nu!

Bild från: Nelly

Som utlovat.

De ynka två bilderna jag lyckades ta i lördags.
Mina örhängen är så sjukt heta!


Leopardmake-upen blev inte lika bra som sist.
Men denna slängde jag dit på 5 minuter. Snap.

Come to mama!

Världens absolut bästa spelkonsol!
Ge mig den, och jag lovar att vara snäll för alltid!


Bild från: Wikimedia Commons

Sjuk?

Fan, vaknade med halsont imorse. Orkar inte bli sjuk igen. Fuck.

Har bestämt mig för att köpa en ny kamera. Hatar den skiten jag har nu. Visst tar den helt ok bilder ibland, men bara ibland. Men när jag vill ta närbilder och sånt, så blir det bara helt vitt. Och då blir jag sur. Och det är det ingen som orkar med. Så nu sitter jag och kollar efter en systemkamera. Har nästan bestämt mig för en Canon EOS 1000D. Kostar 4.229:-, men då är det utan objektiv. För 5.899:- får man med ett objektiv, men jag vet inte hur bra det är. Står nada om det. Får bli en tripp till affären idag och höra efter.

Kom precis på att jag måste ringa Boxer nu med. Har äntligen, efter en hel jävla månad, fått mitt extrakort + box, men det går inte att ställa in några jävla kanaler! Har redan varit och köpt en ny, svindyr antenn så... FUNKA!


Vet att jag lovat lite bilder idag också, kommer senare!
Ciao!

Dagen efter.

Uää, jag vill aldrig mer dricka vin!

Kameran min dog igår, så det blev bara ett par bilder på min sminkning och mina heta örhängen. Har inte orkat lägga över några bilder till datorn idag, så ni får så snällt vänta tills imon.


Ett stort tack till Johanna för en wunderbar afton!

Leopard eyes.

Idag blir min kära Johanna 21 år ung. Happy Birthday!

Ska strax duscha, och sen fixa det sista med hennes presenter. Sen måste jag sminka mig också, och det kommer ta tid. Igårkväll hade jag nämligen lite småtråkigt, så då gjorde jag leopardsminkning. Damn, så snyggt det blev! Men det  tar ett litet tag, så det gäller att börja i tid.


Inte så illa för första gången :)

Ikväll har jag på mig mina nya lackpumps och mina nya SATC-örhängen jag köpte igår. Bilder kommer imon!

Ciao!

Cupcakes.

Jag älskar allt som har med cupcakes att göra. Jag älskar det så mycket så att jag suttit här en bra stund och surfat på cupcakesbilder. Nu är jag jättesugen bara för det. Så det får bli en tripp till mataffären för att inhandla det jag inte har hemma, sen ska här bakas!

Något som jag tycker är jättesött är cupcakestatueringar. Kanske blir att man gör en i framtiden, om jag kommer på något mer ställe bara. De ställen på min kropp som är kvar som jag kan tänka mig att tatuera, är redan reserverade för andra framtida tatueringar.
Här är iaf några söta jag hittade:



bilder från: flickr, Lucky Soul Tattoo & All things cupcake.

Jag gillar speciellt den sista bilden.
Good & evil cupcakes :)
Så sött, så sött!

Adoption på gång..

..eller inte ännu, men snart. Har skickat in en adoptionsansökan till Göteborgs Katthjälp, för jag vill så gärna att Iris ska ha en kompis. Hon har ju hundarna här hemma att leka med, men det är inte samma sak. För rätt vad det är så hugger dom efter henne, och det är ju inte så kul. Så förhoppningsvis har jag snart en till liten bäbis att mysa med!

Var på Barbarella igår för att eventuellt byta en stav i en piercing, men det behövdes inte. När vi skulle gå såg jag att tjejen i kassan hade tre skindivers vid tinningen. Så jävla coolt! Så jag var ju självklart tvungen att börja snacka med henne om dermal anchors som jag ju vill ha. Det visade sig att hon skulle göra exakt likadan som jag vill ha på nyckelbenen samma kväll. Nu är jag avis. Har nästan bestämt mig för att faktiskt göra det, men jag måste samla lite mod först.

Har hittat en sida med de snyggaste smyckena!


Nu blir det frukost.
Pinsamt sent.

090504

Idag har jag varit så produktiv man bara kan vara en på en måndag. Inte alls, med andra ord. Nu ska jag laga middag till familjen. Det blir marinerade kycklingfiléer med jasminris och någon god sås.

Tatueringsskissen som jag lovat er är färdig, och så fort jag skannat in den så kommer det en bild. Är sjukt nöjd med den, hoppas bara att resultatet blir lika bra.


Food! Food! Food!

Wunderbar.

Filmen igår var helt sjukt bra. Även om dom gjort en del missar så är jag nöjd. Väldigt nöjd. Speciellt när Hugh Jackman sprang omkring näck. Undra om det bara var jag som satt och morrade då? Tror knappast det. Grrrr.



Takfärg in my eye.

Hello gott folk!
Idag har jag hjälpt Issa att måla sin nya lägenhet. Fuck, vad jag är bra! Fast det var inte kul när jag fick takfärg i ögat. Det sved lite. Sen delade vi på en schebabpizza också. Mums.

Valborg igår ja. Satt i Slottskogen och grillade med Issa, Ninni och Patrik. Mycket trevligt hade vi. Förutom när grillarna typ slocknade och brann om vartannat. Bestäm er, för helvete! Lite kul kuriosa då: På valborg förra året satt jag ute i regnskogen i Australien och halsade fizzy lemonade. Sen hittade jag en grön groda. Det var kul.

Om bara en liten stund ska jag och lillebrorsan in till stan och kolla på Wolverine! Det är något jag, helt ärligt, sett fram emot i flera år. Shit, vad jag har sett fram emot det! Hoppas nu bara att filmen lever upp till mina förväntningar, annars blir jag arg. Jag ställer mucho höga krav!


Ciao så länge!

RSS 2.0