Dermal anchors.

Jag älskar ju bodmods i alla dess former, och något jag nu fått upp ögonen för är dermal anchors. Man skulle kunna säga att en dermal anchor är hälften implantat, hälften piercing. Det går till som så att piercaren stansar upp ett hål i huden, för in 'ankaret' och sedan skruvar man fast smycket. Det är alltså bara överdelen av smycket som syns.


bilder från deviantART och Gaddad.

Det jag är sugen på är två DA's på varje hand, mellan knogarna. En mellan lillfingret och ringfingret, och en mellan långfingret och pekfingret. Allt i äkta X-23 anda. Flera i rad längs nyckelbenen, som nedan, är ruskigt snyggt också. Och enligt flera som har gjort detta är det mycket mindre smärtsamt än att göra en vanlig piercing, typ naveln eller en labret.


bild från Gaddad.

Detta drömmer jag om just nu.

My new shoes.

Idag fyller min darling Emme 22 hela år! Grattis, babe! Hoppas du blev nöjd med dina presenter! En köss på det!

Var hos inköparen igår och hörde med henne om priset på pumpsen i det tidigare inlägget. Det skulle hamna på ca 750:- paret. Jag kände att det var lite mer än jag hade råd, eller lust, att lägga ut just nu. Så jag hittade dessa istället idag på Bianco.

De är mycket snyggare i verkligheten än på bild. Slänger upp ett kort nån dag. De skulle finnas i leopardprint också, men tyvärr hade ingen Biancobutik köpt in dem. Så det får bli att jag köper de från USA iaf. Men det är dem klart värda tycker jag.

Sitter och funderar på min nästa tatuering också. Ska bygga på min fjäril jag har på foten, och jag har fått lite ideér. Ska sätta mig och göra några skisser. Feedback på det sen, tack!


Nu blir det film och popcorn!
Ciao!

Rånad.

Har äntligen hört av min bror. Som inte mår så bra. Hur kul är det att höra? Han är i ett land där det brutit nån jävla sjukdom, och han har legat i flera dagar. Sen hurpass allvarlig sjukdomen faktiskt är tål ju att diskuteras. Aftonbladet är väl mer eller mindre kända för att överdriva sina nyheter något gravt. Men nu är det ett faktum att folk faktiskt dör där nere, och Joakim befinner sig någonstans på vischan och mår inte bra. Han har dessutom blivit rånad. Fick en ångestattack när jag hörde det. Usch & fy & blä. Kom hem nu, snälla!

Sen så har jag gjort det igen. Kollat in en massa skor jag egentligen inte har råd med. Men dessa måste jag ha. Funderar på att sticka till min inköpare redan idag och höra vad priset kommer att hamna på.


från PleaserUSA

Shoe cravings

Jag dreglar här hemma.
Bara så ni vet.


by Christian Louboutin

Kom hem nu, brorsan!

Detta är inte kul.

För fan Joakim, kom hem nu!

090424

Jag är på bättringsvägen efter min ruskiga förkylning. Blev aldrig någon lunginflammation. Tur det, för jag är allergisk mot pencillin, så vad hade man gjort då?

Igår köpte jag en ny bikini. Fast jag har redan typ 15 st, men när jag såg den så blev jag kär. Och kan man då göra något annat än att köpa den? Jag är sån att när jag ser något som jag verkligen blir kär i, då måste jag bara ha det. Oavsett om jag har plats eller inte, råd eller inte. Det måste bli mitt! Wierd.

Nu ska jag ta en långpromenad i det härliga vädret med mina hundar.


See you later.

Lunginflammation.

Livet är ett helvete just nu. Är supersjuk, har noll ork och ingen som helst aptit. Fuck fuck fuck.

Håller på att knåpa ihop min ansökan till skolan jag vill börja på. Hade hoppats på att hinna skicka in idag, men jag måste ha svar på ett mail först. Och kommer inte det idag, då finns det ju inte så mycket att göra.

Allt självömkande har faktiskt fått mig hungrig.
Det händer inte ofta.


Bjuder på en skön låt i det fina vädret.


Love is in the air

Okej, jag ska vara ärlig. Jag har bott hemma i snart två veckor och har fortfarande inte kommit någonstans i mitt rum. Har inte hunnit skaffa eget internet till min laptop än heller, därför har min uppdatering varit lite halvseg.

Vi har en grym vänskap på gång här hemma. Min lilla busunge Iris och Tilda har blivit bästisar. Dom leker och jagar varandra hela tiden. Sen sitter Iris bänkad framför min dörr varje morgon för att hon vill upp och träffa Tilda. Där uppe sitter Tilda och väntar på Iris. Hur sött som helst!

Idag har jag bestämt mig för att bli klar i mitt rum! Så det ska jag syssla med resten av denna underbara, soliga dag.


Glad påsk på er, förresten!

Mad world

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in wich I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world
Mad world


Mitt rum börjar sakta arta sig. Jag kan iaf sova där nere nu. Men det finns fortfarande mycket som ska göras. Har ju t ex ungefär 8 kartonger fulla med kökssaker som ska ta vägen någonstans. Och när hela garaget plus alla vindar redan är fulla, vad ska man göra då?

Vill göra min dvd-spelare regionsfri, men hittar inte någon bra kod att använda. Eller jo, jag har hittat en. Men det är ju inte 100% säkert att göra det själv, så frågan är om det är värt pengarna att lämna över den till någon elektronikaffär som gör det åt mig. Har läst att det kostar runt 500-lappen. Och det dom då gör är exakt samma sak som jag själv skulle kunna göra med min fjärrkontroll. Eller ska man köpa en dvd som redan är regionsfri? Det finns spelare som även dom kostar runt 500-lappen, och som tydligen ska vara helt OK. Detta är svårt.

På fredag börjar Tattoo Expo här i Göteborg. Vill dra dit med mami på lördag, men vi får se vad som hinns med. Kan hända att jag kommer hem med något nytt. Vi får se, vi får se.


Ciao!

RSS 2.0