Gott nytt!

Har faktiskt inget kul att skriva idag egentligen.
Är trött som ett as, har 100 saker att göra.
Har inte bytt mobil ännu heller.
Jag är seg, jag vet.

Gott nytt på er! Hörs nästa år!


Godmorgon i stugorna!

Just nu ser det ut så här hemma hos mig:

   
Det är alltså bara jag som är vaken. Latmaskar.

Jag vaknade vid 6 imorse av att Tilda stod vid dörren och skällde. Så det var bara att så snällt gå upp och klä på sig.
Nöden har ingen lag,
heter det ju.

Sen låg jag förgäves ett bra tag och försökte somna, men det var något litet som gnagde i mitt inre hela tiden. Så kom jag på det. Jag hade glömt betala min jävla hyra. Så det har jag iaf gjort nu, men den kommer att komma in ett par dagar försent. Hoppas inte att dom blir allt för sura.

Nu ska jag göra frukost till oss. Bondomelett blir det till mig och lillbrorsan, och hundmat till pälsbollarna. Nu är jag hungrig!


Hörs senare!
Ciao!


En liten bebis.

Gårdagen spenderades ju i Falkenberg. Min morbrors styvdotter var där också, med sin lilla pojke på en månad. Sötare och snällare bebis får man leta efter. Börjar faktiskt längta lite.

Nu ska jag upp till päronen och äta tacos. Me like!
LOTR kommer ikväll, våga inte missa!

Ciao!


Yes!

Det har snöat! :D
Och jag kom precis på att jag lovat er en bild på min julegran, något jag totalt glömt bort... Men här kommer den!


Idag ska jag ner mot Falkenberg och hälsa på hos min morbror.
Innan dess ska jag försöka hinna med att kolla på en ny mobil också.
Och köpa en blomma.

Mycket att göra, lite tid, mao.


Höres senare!
Ciao!

God jul!

God jul på er allihop!
Nu sitter jag hemma hos familjen, vi har precis plockat undan och diskat efter maten. Strax blir det klappöppning. Sen blir det tårta! Som jag har gjort, naturlisch...


Hörs imon!
Ciao!

Christmas is here.

Dan före dopparedan idag. Min nya juldesign jag hade tänkt ha färdig till lucia är nu klar. Jag är rätt så nöjd med det jag åstadkommit.

Och nu måste jag rusa, så jag hinner köpa något till min mormor och morfar innan allt tar slut. Det skulle väl lika något...

Sen ska jag hem till familjen och hjälpa mor min med allt julstök där, a.k.a matlagning. Jag ska få göra tårtan. Jag är mucho lycklig flicka! Fan, nu blev jag hungrig också.


Hörs ikväll!
Ciao!

Detta är sjukt. Grattis farbror!

Måste ju bara önska min farbror grattis till sin vinst på lotto! :)
Supergrattis, verkligen!!!

Pappsen har precis hjälpt mig att sätta in granen. Den står knappt på grund av skitfoten jag köpt, men det får duga. Strax ska jag till att klä den, så det blir inte någon bild förrens imorgon. Håll till godo, ffs!

Ehh, blev inte så många julklappar köpta idag. Får bli att jag står och köar i timmar imorgon med alla andra. Men jag har iaf bara en kvar. Köpte en liten grej till storebrorsan idag, hoppas han blir glader :)


Hörs imon!
Ciao!


Dan före dan före...

Guess what? Jag är klar med julpyntandet! Eller ja, jag ska bara klä min gran också, men den får jag inte hem förrens ikväll. Så nu vet ni hur jag ska spendera min afton. Är nästan klar med alla julklappar, blir en sista tripp in till stan idag för att inhandla det sista.

Stor dag imorgon, min kära bror kommer ner. Har inte träffat honom sen i somras, och då inte särskilt mycket, så det ska bli riktigt kul!

Övrigt som har hänt då? Tilda blev überglad för sin nya pip-gris (a.k.a "Onk-onk") i lördags, och vi lekte i många timmar. Jag är klar med allt julbak. och höll på att förlora förståndet på kuppen när jag gjorde knäck och skulle hälla upp skiten i formar. DET GÅR JU INTE! Hursom, så blev både knäcken och fudgen ruskigt goda och lyckade. Jag har känsla för sånt här tror jag, inte alla som lyckas så bra första gången väl?

Och senaste nytt då, för en liten stund sedan satt jag med en hög papper i knät. Jag ser en svart, tjock tråd ligga på ena pappret och ska pilla bort den. Det visade sig att det inte var en bit tråd, utan en jävla larv! EN LARV!!! Kan ju säga som så, att alla papper ligger lite överallt i lägenheten just nu. Jag måste gå härifrån nu. Vågar inte vara kvar.


Hörs senare, ni ska få en bild på min gran!
Ciao!

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min lilla trollunge tre år!
Tänk att tiden går så fort!


Grattis min älskling!

Julstök och skoproblem.

Idag är jag på hugget, här ska julstökas!

Det är bara ett mörkt moln på min privata himmel just nu. Jag vill ha ett par nya pumps! Har ett sånt sjukt stort begär att köpa ett par nya pumps, men jag hittar inga! Dom enda som finns ute är, enligt mig, kärringpumps. Vart köper ni era, ni som har så sjukt snygga? Jag har lyckats hitta tre par jag kan tänka mig.

   
Den första kommer från Demonia, vilket innebär att dom måste beställas från USA. Lite dyra kanske, men jag har dreglat över dom länge, så det kan dom vara värda. De andra två kommer från Bianco. Där, om någonstans, kan man väl hitta fina pjux? Den sista stod jag och dreglade över inne i butiken i förrgår >.<

Jaja, nu måste jag springa till bussen. Ska inhanda lite apelsiner, nejlikor och rött band. Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra...


Hörs senare!
Ciao!

Det är färdigt!

Wadda ya think?

   
Mammas hus blir klart mycket finare, men inte så illa pinkat för första gången tycker jag. Nu kommer den värsta biten; väntan på att få äta upp huset!

Nu ska jag göra mig lite frukost, ostomelett med rödlök och tomat hade jag tänkt mig. Yum! Sen ska jag göra mig lite eggnog!

Hörs senare!
Ciao!

Trouble is a friend of mine.

Jag får ännu en gång be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande om mitt fruktansvärt intressanta liv. Men jag är rätt nere för tillfället, så orka prioritera bloggen.

Hursom, igår stod jag 2½ timma (!) vid spisen och smälte socker. Det var inte så kul, men nu har jag iaf limmat ihop mitt pepparkakshus. Nästa år kör jag nog på Karlssons, tror jag. Går snabbare då. Idag så ska huset dekoreras med kristyr, juleskum och non-stops. Och en stor chockladtomte. Dessutom ska jag göra fudge, knäck och chockladtoppar. Chockladtopparna kan mycket möjligt vara världens godaste sötsak. Det är russin i, och alla som känner mig vet att jag älskar russin.

Men innan jag ska ha så här skoj ska jag in till den stora staden och köpa ost i Saluhallen, samt köpa dom sista julklapparna.


See you later, alli...
Ciao!


Den bästa julkalendern!

Tjenare, tjenare!
Idag har jag varit hemma hos familjen hela dagen. Dock var mami och papi på landet, så jag höll lillbrorsan sällskap. Vi gick en härlig promenix i skogen med Tessan, Milda-Matilda var med mor och far och busade i snön uppe vid Tolken. När vi kom hem fixade vi varm chocklad och mackor, sen slängde vi på Mysteriet på Greveholm. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den julkalendern! Vi körde ett maraton, jag är rätt bra på sådant, speltiden var över fyra timmar. Men kul, det var det.

Förresten blev jag grymt sugen på att spela spelen igen. Älskade dom spelen. Men jag tror inte att dom går att spela på min dator, inget funkar ju med Vista.


Sov så gott på er!
Natti!

Seg, segare, fredag...

Är så äckligt trött idag. Sov kanske runt fyra timmar inatt. Skulle upp tidigt som satan, åka hem till mina föräldrar och sitta där och vänta på en leverans pappa beställt. Sen skulle jag bort till mammas jobb och hjälpa henne fixa håret och sno in sig i en korsett; det vankades julfest med cirkustema.
Nu har jag precis kollat på Idol-finalen. Som resten av Sverige, typ. Tycker verkligen att Kevin förtjänade vinna, han var så grymt talangfull. Men jag hade nog blivit lika glad om Alice hade vunnit. Bättre finalpar kan man knappast få :)


Och nu ser/hör jag att "En prins i New York" kommer på 4:an!
Tillbaks till soffan!
Ciao!


Dom är efterlängtade!

Här kommer dom!

Jag är cool! Min vackra sörra! Min lika vackra Nin! 
Har du sett ett alkohål nån gång? Nej, men jag har sett ett nyckelhål. Damn, thoose eyelashes! PF! (posefuckers...) ;) 
                  Äntligen framme! Och så en sista! Det är viktigt att kunna bjuda lite på sig ;)


Jag ber om ursäkt...

...för mitt dåliga uppdaterande. Har seriöst vänt på dygnet den sista tiden, och jag mår inte så bra för tillfället.
Bilder från helgens äventyr kommer snarast.


Jag lovar att ta mig i kragen!

Fatta piken, då!

Nu är jag hemma. Trött och jävlig är jag. Har inte ätit sen lunch heller, så jag mår inte så bra just nu.
Valand var riktigt kul, jag skakade faktiskt på rumpan hela kvällen. Belive me, det är något som aldrig händer annars. Det enda som drog ner feststämningen lite var alla creepy killar som inte fattade pikarna vi gav dom. När man tillochmed säger åt dom att dra, och dom fortsätter att följa efter en. WTF?!? Vad är problemet? Sen luktade dom svett också. Vidrigt. Nu ska jag lägga mig och hoppas på att min mage lugnar ner sig lite.

Sov så sött alla!
Natti!

Vitlök, vitlök, vitlök överallt!

Min lägenhet stinker vitlök. Någon som vet hur man får bort stanken? Jag hatar det! Men däremot så älskar jag lasagnen jag hade vitlöken i. Det kan mycket väl vara den absolut godaste lasagnen jag någonsin gjort! Den var så god att jag inte kunde med att äta den själv. Så för två timmar sedan tog jag med två bitar och gick bort till mammas jobb och bjöd henne på lunch :)


Yum!

Har fått köpt lite julklappar både igår och idag också. Så nu är pappa och lillebror klara. Och jag själv. Yes, jag är en sån tönt som köper julklappar till mig själv >.< Känns ändå rätt skönt att ha lite klart. Pappa brukar oftast vara grymt svår att köpa till, men i år gick det rätt fort.
Ikväll är det party och utgång! Eftersom att alla vet att Ninni fyllde år i tisdags så är det såklart henne vi ska fira :)

Hörs inatt!
Ciao!

My verdict...

The Shining.
Jag har läst klart boken, jag har sett filmen. Min dom: 4 - 0 till King.

Alltså, jag gillar verkligen filmen som sådan. Men om man jämför boken och filmen, vilket är syftet med mitt lilla experiment, så är boken 100 gånger bättre. Och tro mig, jag har själv gått en filmutbildning, jag vet att man inte kan göra en filmatisering rakt av på en bok. King försökte ju själv, och hans verision av The Shining blev en miniserie istället. En dålig sådan dessutom. 
Och filmen är riktigt bra, jag vågar inte säga annat när det gäller Kubrick. Men jag är trots allt lite missnöjd. Precis som av samma anledning till att jag nästan grät när jag såg Secret Window.
Nada förklaringar! Varför blir huvudkaraktärerna, som innan är hyffsat normala, plötsligt galna? I böckerna får man minsann en god förklaring. Men inte i filmerna, nej då. Och var är alla spöken?
Jag vill se spökena! Det är gott om dom i böckerna, jag vågade ju nästan inte sova ibland. Men här var det knappt några.

Trots allt gillar jag ändå slutet i filmen bättre. Jack's ansikte i slutscenen är något av det läskigaste som gjorts, tycker jag.
Å andra sidan var jag inte särskilt gammal när jag såg filmen första gången, och sist jag såg den var nog för sisådär åtta år sedan.
Jag hade gärna visat er, men jag får alltså seriösa mardrömmar av honom, så jag slänger upp en liknande bild istället.


Denna kommer från någon sida jag och Ninni brukade kolla på mycket i gymnasiet. Jag minns inte vad den hette eller så, men de här kaninerna användes till att göra korta remakes på kända storfilmer. Skitkul :)


Nu ska jag lägga mig, är sjukt pömsig.
Natti!

Min nya mus.

Jag har känt ett tag nu att min mus bara har varit till besvär. Den har kännts så utsliten och tråkig. Antar att jag använt den lite för mycket. Så idag köpte jag mig en ny. Det blir bäst så för alla inblandade.

Jag hittade en med en tatuering. Det tyckte jag var skittufft, jag har alltid velat ha en tatuerad mus.


Nu blir det Leilas jul!
Ciao!

Dagens bekännelse.

Jag har precis stått i duschen i lite drygt 80 minuter.
Detta är fel av flera anledningar:

1. Jag hatar att duscha.
2. Jag tycker inte om vatten.
3. Annars tar det bara 10 minuter?
4. Jag fryser så in-i-helvete när jag kommer ut.
5. Jag har inget annat att blogga om, säger vi...

Jag är en sån person som kastar mig in i duschen (förhoppningsvis hinner jag kasta av mig kläderna i farten), tvålar in mig fort som fan, sköljer av mig, virar in mig i världens största badlakan, kör ner fossingarna i fluffiga mystossor och sätter på mig dubbla morgonrockar. Sen sätter jag mig i ett hörn och tjurar i en kvart innan jag ids klä på mig.

Men idag har jag alltså stått i duschen i 80 minuter. Visserligen var proceduren när jag klev ur den samma, jag ser ut lite som en eskimå just nu, men jag har stått där inne i det varma vattnet i 80 jävla minuter. Jag kan tyvärr inte svara på varför, jag antar att jag är mobbad bara. Nu är det hursomhelst klart. Jag ska sitta invirad ett par minuter till innan jag klär på mig.


Sen ska jag köpa juleklappar >.<

The new stuff.

Dagens shopping. Fredagens också för den delen.

   

Allt kommer från KappAhl. Som jag nämnt i ett tidigare inlägg är våran BodyZone-avdelning helt underbar i vinter. Hade jag kunnat hade jag köpt nästan allt.

Det får bli en tidig kväll, har börjat sitta uppe allt för sent igen. Är ju så sjukt seg på dagarna, och det orkar jag inte med. Sov gott där ute! Och grattis till Ninni som fyller 21 idag! HAPPY BIRTHDAY!


Busy day.

Idag är en sån där underbar dag när man har 1000 saker att göra, och knappast kommer att hinna med dom. Om 20 min åker jag hem till Issa en stund, sen ska jag kanske hem till mormor och morfar för att hjälpa dom med deras dator. Ska hinna kolla lite på julklappar hade jag tänkt också. Men det kan jag nog glömma.
Igårkväll ringde Emme, hon satt nere på min parkering. Så jag gick ner, vi satt och tjötade lite i hennes bil. Sen åkte vi till McD och jag fick en milkshake av henne. Tack! <3 Ikväll skulle hon nog svänga in igen, McD igen kanske? Blir jag som bjuder idag ;)

I promised you bilder på min adventljusstake, and here we go! Slänger in en bild på min söndagsfrukost också ;)

   

Ha en wunderbar dag!
Ciao!

My favourite time of the year!

Älskar julen över allt! Julen är en sån högtid då allt bara är toppen och underbart. Alla förberedelser, julklappshandlande, matlagning och godiset man gör själv. GRÖTEN! Åt faktiskt gröt igår :) Men inte tomtegröt, det äter man bara på julafton. Nä, jag åt mannagrynsgröt med russin. Me like! Äpplemoset saknades bara >.<

Nu sitter jag här och lyssnar på lite julmusik. Försöker fördriva tiden. Ska iväg på lite ärenden sen. Måste handla, mitt kylskåp ekar just nu. Sen så ska jag till banken. Mucho fun... Vill ta en skogspromenad också och se om jag hittar lite fin grönmossa till min adventljustake. Nej, jag har inte fixat den än. Upptäckte nämligen igår att jag bara hade svarta ljus hemma. Det funkar inte. Men jag lovar att ta kort på den sen, tror/vet nämligen att den kommer bli sketasnygg!


Nä, nu måste jag aktivera mig lite!
Ciao!

RSS 2.0